Essentieel
10

Met Prey vind je jouw gestolen mobiele telefoon terug. Deze gratis software spoort je Android namelijk op door gebruik te maken van wifi-internet en geolocatie (het bepalen van een geografische locatie door middel van IP-adres en verbindingspunten).

Mobieltjes zijn erg gewild bij dieven. Daarnaast zijn ze door hun omvang ook nog relatief makkelijk te stelen. Prey legt contact met het dichtstbijzijnde draadloze netwerk en zendt signalen uit naar de Prey-server. Deze geeft je informatie over de status van je Android. Je schakelt Prey in door een sms met een bepaalde (door jou gekozen) tekst naar jezelf te sturen. Stopt de dief een andere sim-kaart in je mobiel, dan start Prey ook automatisch met het vergaren van gegevens.

Het rapport van Prey komt standaard elke twintig minuten binnen. Wil je niet zo lang wachten dan zet je dat terug naar één rapport elke vijf minuten. In dit verslag zie je tevens een kaart die heel nauwkeurig aangeeft waar jouw Android zich op dat moment bevindt.

Is je mobieltje gestolen of ben je hem tussen al je puin kwijtgeraakt, dan is Prey een zeer handige applicatie. Het maakt contact met het internet en vertelt je zo de locatie en status van je Android-telefoon. Een totaaloplossing is het niet, maar het is nog altijd veiliger mét dan zonder Prey.

Meeste downloads Apps voor bediening op afstand voor android

Meer

Beoordelingen about Prey

Promotie×
Hành Động - Phiêu Lưu | Mobile Suit Gundam MS IGLOO: The Hidden One Year War OVA Episode 2 English Subbed | Michael Chiklis