Pou

Pou 1.4.53

Een schattig buitenaards wezen als huisdier

Pou is een virtueel huisdier voor iPhone. Pou is een vreemd buitenaards wezen dat je moet voeren, wassen en entertainen, zodat hij groot en gezond wordt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Accessoires en aankleding
  • Makkelijk te spelen
  • Leuke geluidseffecten
  • Meldingen
  • Grappig stemmetje
  • Veel mini-games

TEGEN

  • Wordt na verloop van tijd saai
  • Matige graphics

Goed
7

Pou is een virtueel huisdier voor iPhone. Pou is een vreemd buitenaards wezen dat je moet voeren, wassen en entertainen, zodat hij groot en gezond wordt.

Een moderne Tamagotchi

Pou begint zijn leven als een klein kwakje. Beweeg je met je vinger over het scherm, dan volgt Pou je met zijn ogen. Onderaan het scherm zie je de verschillende zaken die je in je bezit hebt. Bovenaan vind je de statistieken.

Het eerste en meest belangrijke dat je doet, is Pou voeren. Sleep voer naar zijn mond om zijn honger te stillen. Hier wordt Pou vrolijker van. Het voeren maakt Pou echter wel een beetje vies. Om dit probleem aan te pakken, moet je eerst het huis van Pou verkennen.

Jazeker, onze kleine alien heeft een heel eigen huis, uitgerust met een keuken, laboratorium, speelkamer en slaapkamer. In de keuken voer je Pou, in de slaapkamer slaapt hij en in de speelkamer speelt hij. Logisch allemaal. Maar waar is dat laboratorium dan voor? Hier maak je Pou schoon en als hij ziek wordt, genees je hem hier.

Je past Pou's uiterlijk naar je eigen smaak aan. Hiervoor koop je objecten in de winkel in de app. Sommige items zijn duurder dan anderen. Gedurende het spel verdien je speelgeld, maar als je ongeduldig bent, kun je ook spullen kopen met echt geld.

Na een paar uur spelen is Pou volwassen geworden. Als je dat wil, maak je een foto van Pou, of je stuurt je Pou uit spelen bij de Pou's van je vrienden.

Simpelheid troef

Eén van de oorzaken van het succes van Pou is de simpelheid van de app. Het wezentje beweegt niet, alleen zijn ogen volgen je vinger over het scherm. Daarnaast stelt Pou wassen, aankleden en voeren niet veel meer voor dan objecten naar hem toe slepen.

Met de indicatoren hou je de behoeften van je huisdier in de gaten en met de twee menu's verander je snel het behang van een kamer of kies je een nieuw object.

De mini games zijn al even simpel: gekleurde Pou's wegvegen, op platforms springen of vallend voedsel vangen: je doet het allemaal met je vinger.

Geen tijd om 24 uur per dag aandacht aan je Pou te besteden? De app vertelt je precies wanneer Pou je nodig heeft, zodat je hopelijk ook nog tijd over hebt voor andere zaken.

Klein en schattig

Als je Pou voor het eerst speelt, ben je waarschijnlijk niet heel erg onder de indruk. De kleuren zijn simpel, net als de animaties. De graphics zijn niet echt het sterkste punt van het spel.

Ben je even bezig, dan val je al snel voor de simpele, bijna Nintendo-achtige charmes van Pou. Door de aanvankelijke lelijkheid van het wezentje doe je nog beter je best om je huisdier mooier te maken.

Bovendien is Pou's "nee" erg aanstekelijk, net als zijn kauwgeluiden. De ontwikkelaar zocht naar vertederende geluidseffecten en dat is zeker gelukt. Net als in apps als Talking Tom Cat herhaalt Pou alles wat je zegt met een schattig stemmetje.

Conclusie

Inmiddels is Pou bijna net zo populair als Tamagotchi. Net als bij dit virtuele huisdier is de lol van het spelen met Pou er na een tijdje wel af, maar dit iPhone-spel blijft zeker een tijdje leuk.

Pou

Download

Pou 1.4.53

Beoordelingen about Pou

Promotie×
Assistir A Primeira Chegada Dublado Online HD | Wangu Xian Qiong Season 2 Episode 7 English Subbed | Every Question Episode 4288