Pou

Pou for BlackBerry 10 1.0.180

Je eigen virtuele huisdier

Herinner je je de Tamagotchi nog? Pou is net zo'n soort virtueel huisdier, maar dan voor je BlackBerry 10. Geef Pou eten, was hem en speel met hem en het kleine beestje wordt sterk en gezond.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Een mobiel virtueel huisdier!
  • Tal van accessoires en achtergronden
  • Goede muziek en leuke effecten
  • Je huisduur evolueert
  • Notificaties

TEGEN

  • Iets ruwe graphics

Essentieel
10

Herinner je je de Tamagotchi nog? Pou is net zo'n soort virtueel huisdier, maar dan voor je BlackBerry 10. Geef Pou eten, was hem en speel met hem en het kleine beestje wordt sterk en gezond.

Net Tamagotchi, maar dan beter

Het ziet ernaar uit dat Pou net zo succesvol wordt als Tamagotchi of misschien nog wel succesvoller. Het spel kan immers voortdurend verbeterd worden met de updates.

Pou is schatttig, verslavend en perfect om loze momenten mee te vullen. Wil jij al je eigen Pou?
\n

In het begin is Pou een klein en hulpeloos balletje. Ga je met je vinger over het scherm, dan volgen Pou's ogen je. Onderin beeld zie je de voorwerpen in je inventaris.

Uiteraard heeft de kleine Pou eten nodig. Sleep eten naar zijn mond en stil zo Pou's honger. Zijn humeur knapt er meteen van op en zijn eetlust wordt minder, maar Pou wordt ook een beetje vies. Gelukkig heeft het huis waar Pou woont meerdere kamers die ons met dat probleem helpen.

Zo vind je in Pou's huis een keuken, laboratorium, speelkamer en slaapkamer. De keuken is om te eten, de slaapkamer om een tukkie te doen en in de speelkamer speelt Pou natuurlijk. En dat lab dan? Daar kun je Pou wassen en als hij ziek is verzorgen.

Lekker leven kost (virtueel) geld

Het uiterlijk van je Pou is aanpasbaar met items die koopt in de winkel. Uiteraard zijn sommige items duurder dan anderen. Munten verzamel je langzaam maar zeker, maar duurt het je allemaal te lang, dan kun je speelgeld kopen met echt geld.

Na een paar uur spelen is je Pou niet langer een baby. Maak dus snel een foto van hem nu het nog kan. Een bezoekje brengen aan de Pous van je vrienden? Ook dat is mogelijk.

Je huisdier verzorgen was nog nooit zo makkelijk

Pou is zeer eenvoudig. Het beestje beweegt niet en zijn ogen volgen je vinger overal. Om Pou te wassen en te aaien, sleep je objecten naar hem toe.

Op de icoontjes op het scherm zie je precies waar Pou behoefte aan heeft en de menu's zijn gemakkelijk te bedienen.

Ook de mini-games zijn eenvoudig. Schuif met rijen gekleurde Pous, spring over platforms of verzamel voedsel, je doet het allemaal met simpele veegbewegingen.

Simpel, klein en schattig

De eerste kennismaking met Pou is misschien wat teleurstellend: de kleuren zijn vlak, de animaties erg basic. Graphics zijn duidelijk niet het sterkste punt van Pou.

Maar na een paar minuten ben je helemaal gewend aan de eenvoud van Pou. Het feit dat het beestje zo lelijk is helpt ook bij het muntjes verdienen om hem leuker aan te kleden.

De geluiden van Pou zijn zeer geslaagd, zijn "nee!" is al beroemd, net als zijn kauwgeluiden.

De downloadlink verwijst naar BlackBerry World.

Noot

Meeste downloads Games voor blackberry

Meer
Pou

Download

Pou for BlackBerry 10 1.0.180

Beoordelingen about Pou

Promotie×
Help Centre | SmartFit (33) | Battlestar Galactica Keyring Alloy Key Chain Pendant Gift