Pixelmator

Pixelmator 3.3.1

Strakke en vriendelijke beeldbewerker

VOOR

  • Mooie menu's
  • Goede uitleg van functies

TEGEN

  • Tot op heden geen

Excellent
9

Pixelmator is een beeldbewerkingsprogramma voor de Mac met speciale aandacht voor gebruiksgemak. Met overzichtelijke menu's en begrijpelijke uitleg van de tekeninstrumenten lijkt deze software op Photoshop 'voor de gewone man'.

Pixelmator's gelikte menu's huizen in losse elementen, die desgewenst aan elkaar als 1 schermvullend venster zijn weer te geven. Deze lay-outfunctie, waarmee je alleen de zaken toont die je écht nodig hebt, zien we ook bij concurrent Gimp. Belangrijke componenten zijn het schermpje met instrumenten, je kleurenpalet en natuurlijk je 'doek'. Vanuit de menubalk aan de bovenkant van je scherm heb je toegang tot een enorme hoeveelheid filters en effecten.

Voor je Apple is een hoop grafische software beschikbaar, maar slechts weinig applicaties zijn zo gebruiksvriendelijk als Pixelmator. Dit uit zich ook in de sterke helpfuncties die zowel offline als online beschikbaar zijn. Zo beschikt de interne Help over een uitleg aan de hand van visuele voorbeelden. Je hoeft niet te raden wat een 'Gaussian blur filter' met je afbeelding doet, want Pixelmator laat 't je zien.

Pixelmator's slogan is 'Image editing for the rest of us' en dat is geen woord teveel gezegd. Vooral de superbe uitleg die 't tekenprogramma geeft bij alle geavanceerde functies, maken Pixelmator toegankelijke voor een breed publiek.

Pixelmator

Download

Pixelmator 3.3.1

Beoordelingen about Pixelmator

Promotie×
Mysterious City Vegas 1 0 | Mr. Pickles | افلام عربى 1010 كوميدى HDTV مشاهدة فيلم رغدة متوحشة 2018 اون لاين,فيلم رغدة متوحشة 2018 اونلاين,فلم رغدة متوحشة 2018 أون...