Pinterest

Pinterest 4.0

Deel je favoriete dingen met de rest van de wereld

VOOR

  • Mooi en uitgebreid
  • De volledige Pinterest-ervaring

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Pinterest is een sociaal netwerk waarmee je plaatjes van alles wat je maar leuk vindt deelt met anderen. De gratis app voor iPhone geeft je toegang tot dit unieke sociale netwerk, met alle functies die je verwacht.

Mooie jurkjes, heerlijke recepten, bijzondere tatoeages, gave gadgets; is er een foto van, dan deel je het via Pinterest. Net als bij Twitter volg je andere gebruikers om te zien wat hen bezighoudt en 'repin' je zaken die je interessant, leuk of mooi vindt. Of je klikt op 'Leuk' á la Facebook. In een stijlvol overzicht zet Pinterest afbeeldingen van de mensen die je volgt onder elkaar.

De app van Pinterest biedt een overdaad aan opties. Je spit bijvoorbeeld eenvoudig door talloze onderwerpcategorieën variërend van kunst tot sport en tuinieren. Via een koppeling aan Facebook vind je zonder veel moeite nieuwe vrienden en je voegt met één druk op de knop zelf foto's toe via de camera op je iPhone. Zie je een leuk voorwerp dat te koop staat, dan schaf je die eenvoudig aan binnen de app.

Bij een populair sociaal netwerk hoort een goede mobiele app. Pinterest voldoet aan die eis, dankzij de vele functies en fijne layout.

Pinterest

Download

Pinterest 4.0

Beoordelingen about Pinterest

Promotie×
Messenger Lite: Free Calls Messages | Léa Drucker | Purasangre