Pinta

Pinta 1.4

Een eenvoudiger alternatief voor GIMP

VOOR

  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Ondersteuning voor lagen
  • Leuke set tekengereedschappen en foto-effecten
  • Onbeperkt ongedaan maken

TEGEN

  • Nog in ontwikkeling
  • Sommige hulpmiddelen zijn uitgeschakeld
  • Kan instabiel zijn
  • Vereist Mono

Goed
7

Pinta is een nette teken- en bewerkingshulpprogramma geïnspireerd op Paint.NET, dat als een eenvoudiger en gemakkelijker te gebruiken alternatief voor GIMP wil werken .

Dit betekent dat je niet mag verwachten dat Pinta een soort open source Photoshop- kloon is. Het bevat een aantal interessante functies, zoals ondersteuning voor lagen , onbeperkt ongedaan maken en opnieuw uitvoeren , en een hele reeks speciale filters en effecten om je afbeeldingen extra pit te geven - maar het is niets als een serieuze foto-editor. Het bevat echter een mooie selectie tekengereedschappen die Pinta een goede keuze kunnen maken als foto-editor.

Volgens de ontwikkelaar van Pinta bevindt het programma zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling - wat misschien de reden is dat sommige van zijn tools nog niet beschikbaar zijn. In ieder geval ziet Pinta er veelbelovend uit, dus we houden deze handige kleine editor in de gaten terwijl deze groeit.

Pinta is een eenvoudig tekenprogramma en een afbeeldingseditor met een duidelijke interface en een interessante set gereedschappen.

DRINGEND: vanwege een gebrek aan Mac OS X-testers is Pinta 1.1 nog niet beschikbaar als stabiele release. Ga alsjeblieft naar de Contact-pagina als je een Mac hebt en bereid bent om een ​​bijdrage te leveren. Nieuwe functies ¶ In deze nieuwe versie zijn verschillende functies toegevoegd: Hold + Line-gereedschappen tekenen een rechte lijn U kunt nu de grootte van een selectie wijzigen Een nieuw afbeeldingenblok toevoegen voor eenvoudiger selectie van afbeeldingen Bevestiging om het canvas te vergroten wanneer een grotere afbeelding wordt geplakt 'Opslaan 'en' Open 'dialoogvensters onthouden hun laatst gebruikte paden Na het verkleinen van een kleiner gebied, wordt het beeld ingezoomd om in het venster te passen. Voorgaande zoomafmetingen worden behouden bij roteren. Toegevoegd meer zoomen tussen 100-200%. Potloodschets en inktschets werken nu met de schuifregelaar kleurenbereik U kunt nu alleen-lezen bestanden openen U kunt indien nodig een leeg bestand opslaan Vaste bugs oplossen ¶ # 857994 - "Zoomen naar venster" werkt niet altijd voor kleine afbeeldingen # 852770 - Zoomen met Ctrl + ScrollWheel werkt niet met Caps Lock of Num Lock ingeschakeld # 852385 - Pinta loopt vast wanneer het Splatter-type van Paintbrush wordt gebruikt met het formaat 1 # 851919 - Selectiegrepen voor selectie van selectie houden geen rekening met selectiebeperkingen. (Shift-toets) # 851378 - Zoomen naar venster logica niet behouden bij rotatie afbeelding # 850362 - Opslaan van lege afbeelding opent niet opslaan dialoogvenster # 850354 - De naam van menu-items komt niet overeen met windows-titels # 846755 - "Opslaan als" doet niet prompt voor een bestandsnaam # 846396 - Pinta draait niet in Kubuntu # 797140 - Voeg meer zoomopties toe tussen 100% en 200% # 792732 - Documentwisseling moet beter zichtbaar zijn in de gebruikersinterface # 786872 - kan het alleen-lezen bestand # 776307 niet openen - een uitzondering opgetreden bij het maken van een nieuwe afbeelding met breedte 0px en hoogte 0px. # 772172 - Uitzondering na het gebruik van het Tekst-object en het sluiten van de afbeelding # 772170 - Tekst wordt gekopieerd van doc1 naar doc2 na gebruik van het tekstobject en het openen van een nieuwe afbeelding # 747607 - Kleurbereik-schuifknop doet niets voor de Pencil Sketch of Ink Sketch-effecten # 745270 - Zoom wordt niet automatisch vergroot na het bijsnijden van een grote afbeelding

Aanpassingen

  • DRINGEND: vanwege een gebrek aan Mac OS X-testers is Pinta 1.1 nog niet beschikbaar als stabiele release. Ga alsjeblieft naar de Contact-pagina als je een Mac hebt en bereid bent om een ​​bijdrage te leveren. Nieuwe functies ¶ In deze nieuwe versie zijn verschillende functies toegevoegd: Hold + Line-gereedschappen tekenen een rechte lijn U kunt nu de grootte van een selectie wijzigen Een nieuw afbeeldingenblok toevoegen voor eenvoudiger selectie van afbeeldingen Bevestiging om het canvas te vergroten wanneer een grotere afbeelding wordt geplakt 'Opslaan 'en' Open 'dialoogvensters onthouden hun laatst gebruikte paden Na het verkleinen van een kleiner gebied, wordt het beeld ingezoomd om in het venster te passen. Voorgaande zoomafmetingen worden behouden bij roteren. Toegevoegd meer zoomen tussen 100-200%. Potloodschets en inktschets werken nu met de schuifregelaar kleurenbereik U kunt nu alleen-lezen bestanden openen U kunt indien nodig een leeg bestand opslaan Vaste bugs oplossen ¶ # 857994 - "Zoomen naar venster" werkt niet altijd voor kleine afbeeldingen # 852770 - Zoomen met Ctrl + ScrollWheel werkt niet met Caps Lock of Num Lock ingeschakeld # 852385 - Pinta loopt vast wanneer het Splatter-type van Paintbrush wordt gebruikt met het formaat 1 # 851919 - Selectiegrepen voor selectie van selectie houden geen rekening met selectiebeperkingen. (Shift-toets) # 851378 - Zoomen naar venster logica niet behouden bij rotatie afbeelding # 850362 - Opslaan van lege afbeelding opent niet opslaan dialoogvenster # 850354 - De naam van menu-items komt niet overeen met windows-titels # 846755 - "Opslaan als" doet niet prompt voor een bestandsnaam # 846396 - Pinta draait niet in Kubuntu # 797140 - Voeg meer zoomopties toe tussen 100% en 200% # 792732 - Documentwisseling moet beter zichtbaar zijn in de gebruikersinterface # 786872 - kan het alleen-lezen bestand # 776307 niet openen - een uitzondering opgetreden bij het maken van een nieuwe afbeelding met breedte 0px en hoogte 0px. # 772172 - Uitzondering na het gebruik van het Tekst-object en het sluiten van de afbeelding # 772170 - Tekst wordt gekopieerd van doc1 naar doc2 na gebruik van het tekstobject en het openen van een nieuwe afbeelding # 747607 - Kleurbereik-schuifknop doet niets voor de Pencil Sketch of Ink Sketch-effecten # 745270 - Zoom wordt niet automatisch vergroot na het bijsnijden van een grote afbeelding

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer

Beoordelingen about Pinta

Promotie×
Leerzaam | Скачать APK | shinkyoku soukai polyphonica English Subbed