Picasa Web

Picasa Web

Lekker snel foto's online zetten, delen en bewerken

VOOR

  • Integratie met Picnik
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Foto's gemakkelijk delen
  • Identificeert personen op foto's

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Met Picasa Web (de online versie van Google's Picasa) deel je foto's, maak je albums aan en voer je lichte bewerkingen uit met bewerker Picnik. De dienst is gratis en je parkeert tot 1 GB (1024 MB) aan kiekjes bij de online dienst. Picasa Web is zonder de pc- of Mac-applicatie te gebruiken, je dient echter wel te beschikken over een Google account.

De losse Picasa-applicaties voor Windows en Mac zijn reuze populair hier op de redactie. De software opent foto's sneller dan Microsoft's eigen afbeeldingenmanager en het uploaden van je foto's naar 't web verloopt al even comfortabel. Op het web gaat de service nog verder en hier krijg je tal van extra opties tot je beschikking. Zo koppelt Picasa Web automatisch met je Google account en voer je zelfs na het uploaden online nog wat kleine bewerkingen uit.

Picasa Web heeft een heldere interface, waardoor je gemakkelijk begint met het maken van albums. Foto's zet je onder andere vanaf je harde schijf op het web, maar dit doe je even gemakkelijk vanaf je Android telefoon. Klik op de Upload knop om je eerste albums te maken. Heb je eenmaal foto's online gezet dan stuur je vrienden of familie een link naar de afbeeldingen of je stuurt ze het hele kiekje.

Heb je op Picasa Web veel foto's van mensen staan dan identificeert de software gezichten, waarna je naamlabels toevoegt aan personen. Onder een speciaal tabblad vind je de foto's waar Picasa Web gezichten op heeft gevonden. Tenslotte verken je met het tabblad Explore foto's die anderen hebben toegevoegd aan Picasa Web.

Picasa Web is een ijzersterke dienst voor het delen en bewaren van foto's. Professionele fotografen plaatsen er gerust hun portfolio en fervente amateurfotografen hun favoriete vakantieprenten. Picasa Web is voor iedereen toegankelijk en opent een zee van mogelijkheden voor eenieder die graag albums aanmaakt en online foto's beheert.

Picasa Web

Naar de site

Picasa Web

Beoordelingen about Picasa Web

Promotie×
Maureen Jones | Master Devil Do Not Kiss Me 3 - 我的惡魔少爺 - Episode 46 [END] | #121. 121