Pho.to Lab

Pho.to Lab 2.0.120

Effecten en fotomontages met automatische gezichtsherkenning

VOOR

  • Snel en intuïtief
  • Hoge kwantiteit en variatie in effecten
  • Grappen en grollen gegarandeerd

TEGEN

  • We vonden er geen

Excellent
9

Pho.to Lab is een gratis app voor Android waarmee je gekke, kleurrijke effecten toevoegt aan foto's. Hierbij gaat het om gezichten: jouw smoelwerk verschijnt in een totaal nieuwe omgeving. De thema's zijn uitermate uiteenlopend en variëren van magazinecovers, celebrities en monsters tot mozaïeken, kaders en collages.

Pho.to Lab werkt heel eenvoudig. In het hoofdmenu kies je een effect, terwijl je in het volgende scherm een foto selecteert uit jouw galerij óf een nieuwe maakt. Vervolgens plaats je met jouw vinger een kader rond het juiste gezicht en druk je op 'Process'. Via de 'Save and Share'-knop onder het eindresultaat stuur je de foto meteen naar vrienden.

Vooral de kwantiteit en variatie van effecten in de Pho.to Lab zijn indrukwekkend. Om je een kleine indruk te geven: je laat Angelina Jolie sensueel poseren naast een levensgrote poster van jouw fraaie kop, je wordt Darth Vader uit Stars Wars of je zet jouw gezicht op een briefje van 500 euro. Ben je wat zoetsappiger ingesteld, dan ben je vast blij met hartvormige kaders of sterrenbeeldthema's. Een foto zegt meer dan 1000 worden, dus neem vooral even een kijkje bij de schermafbeeldingen van de Pho.to Lab app.

Je hebt geen Photoshop meer nodig om op de cover van Rolling Stone (of Playboy) te komen: met Pho.to Lab maak je die droom -voor eventjes tenminste- nog eenvoudiger werkelijkheid. De app bevat niet alleen een groot arsenaal van dit soort maffe effecten; Pho.to Lab is ook erg snel en intuïtief.

Pho.to Lab

Download

Pho.to Lab 2.0.120

Beoordelingen about Pho.to Lab

Promotie×
Beethoven Virus | Sex Education - 891 Words | Pakistan