PES 2019

PES 2019 voor Windows

Realistische multiplayer voetbalsimulator

Als je hoopt de rol van voetballegendes zoals Lionel Messi of Neymar Jr. op je te nemen, zul je tevreden zijn met wat PES 2019 in petto heeft. Realisme en nagelbijtende actie wachten op je.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Afbeeldingen die echte voetbalwedstrijden nabootsen en ongelooflijk nauwkeurige natuurkunde.
  • Er zijn verschillende bonusfuncties beschikbaar voor alle spelers.

TEGEN

  • 32-bits processors worden niet ondersteund door PES 2019.
  • Degenen die geen toegang hebben tot een snelle internetverbinding ondervinden waarschijnlijk bufferingsproblemen tijdens het spelen van het spel.

Als je hoopt de rol van voetballegendes zoals Lionel Messi of Neymar Jr. op je te nemen, zul je tevreden zijn met wat PES 2019 in petto heeft. Realisme en nagelbijtende actie wachten op je.

Hoofdfuncties en gameplay

Anderszins bekend als Pro Evolution Soccer, brengt PES 2019 een groot aantal opvallende visuele elementen samen met echt realistische spelersbewegingen. Het eindresultaat van deze synergie is dat spelers volledig worden ondergedompeld in elke wedstrijd. Enkele unieke functies zijn onder meer resoluties die 4K HDR-weergave ondersteunen, elf nieuwe spelereigenschappen om uit te kiezen, extra "myClub" -inhoud en de mogelijkheid om als manager te spelen. Of je nu een die-hard voetbalfan bent of je bent net geïnteresseerd in deze sport, PES 2019 is de moeite waard.

Bonusinhoud

PES 2019 biedt verschillende extra functies die kunnen worden ontgrendeld, zoals de mogelijkheid om spelers in bruikleen te krijgen en contractlengtes van verschillende weken. Zoals je misschien al hebt gedacht, biedt deze game een multiplayer-modus en ondersteuning voor volledige controller. Een sterke internetverbinding is vereist.

Meeste downloads Sportspellen voor windows

PES 2019

Download

PES 2019 1.0

Beoordelingen about PES 2019

Promotie×
August 13, 2018 | Protable Para Nintendo Switch Viaje Case Cover Bolsa Funda Carcasa EVA Rígida ES | Rugby