Panda Internet Security

Panda Internet Security 2016

Panda Internet Security

VOOR

  • Beveiliging op alle nodige vlakken
  • Mooi en intuïtief gebruikersmenu
  • Gebruikt niet veel geheugen

TEGEN

  • Scans duren lang
  • Lange installatie

Excellent
9

Panda Internet Security beveiligt je pc tegen virussen en ongewenste indringers. Met onder andere een virusscanner, firewall, antispamfilter en automatische back-up laat de suite je met een gerust hart surfen.

Panda Internet Security presenteert de verscheidene functies in een modern donkergrijs-en-blauw menu. Het hoofdtabblad is ingedeeld in Bescherming, Onderhoud en Updates. Natuurlijk bevat het pakket de welbekende antivirusmodule. Hiermee scan je je hele systeem of slechts een deel ervan. De scanner maakt gebruik van "collectieve informatie". Dit betekent dat het info over nieuw ontdekte gevaren deelt met alle andere gebruikers. Zo blijft je pc continu beschermd tegen spy- en adware.

De andere krachtpatser is de firewall, die als bodyguard functioneert: met Panda Internet Security dringen hackers niet zo 1-2-3 je systeem binnen. Maak je je zorgen over websites met ongepaste inhoud, dan gebruik je Oudercontrole om deze te blokkeren. Wél dien je deze functie apart vanuit het programma te installeren. Sowieso is de installatie van Panda Internet Security het zwakste punt: deze duurt tenenkrommend lang en benodigt meerdere nieuwe starts van je pc.

Panda Internet Security is een mooie totaaloplossing voor de beveiliging van je computer. Na een moeizaam installatieproces beschik je namelijk over beschermengeltjes voor alle typen virtueel gevaar.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor windows

Meer
Panda Internet Security

Download

Panda Internet Security 2016

Beoordelingen about Panda Internet Security

Promotie×
Joseph Mascolo | └ TV, audio e video | Oya Mewwe Mata Neda Dileepa Saranga New Sinhala Song 2018 mp3