Uitmuntend
8

Iedereen die ooit een joystick heeft gezien, kent Pac-Man. De kleine gele rakker hapt zich te pletter in een doolhof, achterna gezeten door bontgekleurde spookjes. Of staan zij ook op het menu?

We hoeven weinig uit te leggen over de speelstijl van Pac-Man. Eet de balletjes, vermijd de spookjes, eet het bonusballetje, verjaag de spookjes. Het doolhof ziet er precies zo uit als vroeger (de eerste Pac-Man game stamt uit 1980) en Pac heeft nog steeds honger.

Op de iPhone en iPod touch ziet de game er retro uit, aan de graphics is namelijk weinig veranderd. De uitwerking is prima en voor de complete Pac-newbies is er zelfs een handleiding aan boord. Hoe bestuur je Pac-Man op een aanraakscherm? Dat kan op een drietal manieren: met een virtueel pijltjesblok op het scherm, met de bewegingssensor en met de 'veegmodus'. Deze modus is aangeraden omdat je niets anders hoeft te doen dan zacht te vegen om Pac-Man de juiste richting op te sturen.

Pac-Man Lite brengt ouderwetse speelhalpret naar je iPhone of iPod touch. De game speelt als vanouds, vooral in de 'veegmodus'. Heb je het vroeger gespeeld dan is het tijd om jeugdherinneringen op te halen. Laat de Pac-mania (weer) beginnen!

PAC-MAN

Download

PAC-MAN 5.0.1

Beoordelingen about PAC-MAN

Promotie×
Glitch patched apk | Habit - Success, ... | bootstrap studio 2.4