Opera Mini

Opera Mini 8

Snelle, compacte browser op je BlackBerry telefoon

Excellent
9

Zoals de naam doet vermoeden, is Opera Mini een versie van de webverkenner in zakformaat. De gratis browser staat bekend om haar snelheid, wat uitermate handig is op telefoons met langzaam internet en/of kleine schermpjes.

Opera Mini presenteert zoveel mogelijk informatie op je kleine Java-telefoon. Dankzij het 'vergrootglas' selecteer je gemakkelijk een deel van de webpagina, om deze te vergroten. Op kleine schermen werkt dat erg fijn: je klikt bijvoorbeeld met de 4 en 6 op je toetsenblok om naar links en rechts te gaan in het overzicht. Pagina's verschijnen met Opera Mini snel op het scherm, ook wanneer je een langzamere verbinding hebt.

Net als de Windows versie van de verkenner, heb je beschikking over een handige snelkiezer. Opera Mini presenteert 9 vakjes waar je je favo websites in zet, voor snelle toegang. Een ander voordeel van de mini-browser is de vrijheid in het aanpassen van de interface. In de instellingen zet je gemakkelijk het laden van afbeeldingen uit, verander je de grootte van letters of pas je de schermoriëntatie aan.

Opera Mini is een no-brainer voor eigenaars van een 'kleine' telefoon. De website laadt razendsnel pagina's, ook bij langzame verbindingen. De handige snelkoppelingen en vele instellingen maken dit tot vrijwel dé oplossing voor mobiele internetters met een oudere telefoon.

Meeste downloads Browsers voor blackberry

Meer

Beoordelingen about Opera Mini

Promotie×
Deadliest Catch | Tutti Insieme all’Improvviso Serie TV Streaming Download | Voir épisode