NU HD

NU HD voor iPad 1.0

Nieuws van nu in uiterst hoge resolutie

VOOR

  • Haarscherp beeld
  • Fijne videofunctie
  • Lekker veel nieuws op één scherm

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

De grootste nieuwssite van Nederland biedt heldere artikelen in diverse categorieën. In tegenstelling tot de versies voor iPhone en Android lees je bij deze gratis versie het nieuws op een lekker groot scherm.

NU HD (high-definition) -de naam zegt het al- toont veel meer nieuws op het scherm dan de iPhone-variant. Zo krijgen we niet slechts 5 maar 8 pictogrammen onderin het scherm, die je zelf instelt. Op deze manier maak je je eigen voorpagina, met katernen als Wetenschap, Games, Sport en meer. Bovenin het scherm siert een pictogram van NuLive, waarin je de tweets van de redactie ziet voorbijkomen.

Het was al een fijne applicatie, die van NU.nl voor de iPhone. De mogelijkheid om nu nog meer nieuws op één pagina te tonen is heerlijk en maakt de applicatie nog overzichtelijker. Ook het bekijken van video's is met NU HD een waar genot. Raak bijvoorbeeld een video aan en je ziet een pijltje in de hoek rechts onderin. Even hierop tikken doet de video naar voren springen, iets wat prima werkt.

Net als de versies voor andere platformen is NU HD een prachtapplicatie. De scherpe weergave van artikelen en interactieve onderdelen maken het een onmiskenbaar goed online magazine. NU HD is de beste Nederlandstalige nieuwsbron voor de populaire iPad; samen vormen ze een ijzersterk team.

NU HD

Download

NU HD voor iPad 1.0

Beoordelingen about NU HD

Promotie×
Download | Download ringtone | Скачать apk