NS Reisplanner Xtra

NS Reisplanner Xtra 3.0

Plan je treinreis snel en doeltreffend met de officiële NS-app

Met de NS Reisplanner Xtra plan je zorgvuldig je reis van A naar B met de Nederlandse Spoorwegen. De app is mooi vormgegeven en heeft een overvloed aan opties, zodat je altijd goed voorbereid de trein instapt.  

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duidelijk interface
  • Snelle laadtijden
  • Favoriet-optie
  • Zonder opsmuk

TEGEN

  • Alleen treintijden, geen ander OV

Excellent
9

Met de NS Reisplanner Xtra plan je zorgvuldig je reis van A naar B met de Nederlandse Spoorwegen. De app is mooi vormgegeven en heeft een overvloed aan opties, zodat je altijd goed voorbereid de trein instapt.  

Doeltreffend

Zodra je NS Reisplanner Xtra opent, kom je bij de belangrijkste functie van de app: de reisplanner. Je kiest het vertrek- en aankomststation door de naam van het station of een specifiek adres in te voeren. Daarnaast maakt NS Reisplanner Xtra gebruik van je locatie om de dichtstbijzijnde stations te tonen. Als je eenmaal een station kiest, wordt je keuze opgeslagen. Op die manier voer je voortaan veelgebruikte stations sneller in. Het is ook mogelijk om een station als 'favoriet' op te slaan door op het sterretje te tikken.

Een andere handige optie is het invoeren van een station door middel van spraak. NS Reisplanner Xtra herkent niet alleen stations, maar je kunt ook een complete volzin inspreken, zoals "Ik wil op 25 juni om 5 uur 's middags van Zwolle naar Rotterdam".

Reisplanner...en meer

NS Reisplanner Xtra heeft meer in huis dan de reisplanner alleen. Via het menu - dat je bereikt via de knop in de linker bovenhoek - bekijk je alle vertrektijden van het dichtstbijzijnde station en kijk je of er storingen of stremmingen door werk aan het spoor zijn. Onder het kopje 'Mijn reizen' voer je bijvoorbeeld je woon-werk-traject in. Zo heb je met één druk op de knop de actuele vertrektijden bij de hand. 

NS Reisplanner Xtra heeft een chique uitstraling door de witte achtergrond en het minimalistische design. De meeste treinreizigers zijn vooral geïnteresseerd in het snel plannen van een reis en dat heeft NS Reisplanner Xtra goed begrepen. Voor degenen die graag op de hoogte blijven van al het treinnieuws heeft de app ook een optie om alle NS-persberichten te lezen.
 

Conclusie

NS Reisplanner Xtra is simpel, maar doeltreffend. De strak vormgegeven app heeft snelle laadtijden, een duidelijke interface en doet wat het moet doen: het snel plannen van treinreizen. 

NS Reisplanner Xtra

Download

NS Reisplanner Xtra 3.0

Beoordelingen about NS Reisplanner Xtra

Promotie×
あのこどこのこ うたった【SymaG】.mp3 | Ajouter au panier | Split.Lip.2019.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H264-CMRG[TGx]