Uitmuntend
8

NOS Journaal is het gratis nieuwsprogramma van de Nederlandse Omroep Stichting. De applicatie heeft één simpele maar handige functie: het journaal tonen op je iPhone of iPod Touch.

Het NOS Journaal bekijk je met elke computer online. Het web-journaal heeft echter nogal wat plugins nodig, waaronder de weinig indrukwekkende Windows Media Player. NOS Journaal voor iPhone of iPod Touch speelt daarentegen je dagelijkse portie nieuws af. En dat in prima kwaliteit.

NOS Journaal werkt via wifi en UMTS, waardoor je met een iPhone overal toegang hebt tot het dagelijkse journaal. Met je iPod Touch bekijk je even gemakkelijk het nieuws, je hebt echter wel een wifi-spot nodig. Gelukkig verbetert een applicatie als eWifi (helaas niet meer in de App Store) het bereik van je wifi-scanner. Ondanks het goede beeld, is het jammer dat vanwege rechten af en toe beelden missen.

Het NOS Journaal in uitstekende kwaliteit op je mobiele apparaat. Dat is wat deze applicatie biedt, gepresenteerd in een heldere interface. Zo heb je met een draadloos netwerk of je 3G-verbinding altijd het nieuws bij de hand.

NOS Journaal

Download

NOS Journaal 1.0.2

Beoordelingen about NOS Journaal

Promotie×
Don't It Just Break Your Heart | The.Frankenstein.Chronicles.S02E04.720p.BluRay.x264-OUIJA | Baixar APK