Netvibes

Netvibes

Stel je eigen online informatiebron samen

VOOR

  • Veel widgets beschikbaar
  • Zeer gebruiksvriendelijk

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Netvibes is een webapplicatie waarmee je gepersonaliseerde webpagina's aanmaakt. Deze pagina's noemt Netvibes een dashboard, welke je vult met widgets, kleine venstertjes waarin grotere websites hun inhoud aanbieden. Op die manier hou je met 't dashboard een oogje in het web-zijl.

Netvibes is een globale speler op 't web en biedt dan ook een bonte, internationale verzameling widgets. Voor Nederland en België zijn er een flink aantal beschikbaar en daarbij is vooral de media goed vertegenwoordigd. Zo heb je in een paar minuten een eigen Netvibes dashboard met informatie van bijvoorbeeld nu.nl, het NRC én het blog van Jort Kelder.

Het personaliseren van pagina's is geen nieuw concept; iGoogle biedt al jaren een doe-het-zelf startpagina en de homepage van de BBC biedt een soortgelijke functie. Netvibes onderscheidt zich echter door de functies voor het delen van dashboards en het volgen van andere dashboarders.

Wil jij al je nieuwsbehoeften en interesses samenbrengen in één pagina, dan bieden de dashboards van Netvibes uitkomst. Met de grote verzameling widgets en de gebruiksvriendelijke functies maak je binnen een wip jouw eigen dynamische web collage.

Netvibes

Naar de site

Netvibes

Beoordelingen about Netvibes

Promotie×
Millennium: Lo que no te mata te hace más fuerte HD 2018 | Download | Download