My Talking Tom

My Talking Tom

Verzorg je virtuele huisdier Talking Tom op je Windows Phone

VOOR

  • Eenvoudig te leren en te spelen
  • Veel items vrijspelen
  • Leuke mini-games
  • Talking Tom aankleden

TEGEN

  • Vrij repetitief
  • Videofunctie ontbreekt

Goed
7

Interactiever dan ooit

My Talking Tom is een virtueel huisdier-app met de populaire kat uit Talking Tom Cat and Talking Tom Cat 2 in de hoofdrol. Het is jouw taak om Talking Tom te voeden, aaien, wassen, aan te kleden en te vermaken.

My Talking Tom behoudt dezelfde functionaliteit als de eerdere Talking Tom Cat-apps, maar gaat nog een stapje verder. De app geeft je veel meer te doen en voegt nieuwe elementen aan verzorgen van de kat toe. Uiteraard praat je nog steeds tegen Talking Tom, net zoals bij alle andere apps van ontwikkelaar Outfit 7, waarbij de kat je napraat in dat karakteristieke hoge stemmetje. Daarnaast raak je de kat op alle plekken aan en hierop reageert Talking Tom blij, geïrriteerd of ronduit agressief. Hilariteit gegarandeerd!

Met My Talking Tom speel je mini games, verander je het uiterlijk van de kat, kies je zijn menu en versier je Tom's huisje naar eigen smaak. Een optie die je niet meer terugvindt in My Talking Tom is de videofunctie, waarmee je grappige opnames maakt van Talking Tom. In de vorige versies beleefden we veel plezier aan deze functie, dus een gemis is het zeker.  

Om dingen voor Talking Tom te regelen heb je allereerst munten nodig. Deze munten verzamel je gedurende het spel of koop je in de shop. Als je veel tijd met Tom doorbrengt, scoor je punten en ga je steeds een level omhoog. Op die manier ontgrendel je nieuwe items uit de store en houd je Talking Tom tevreden. Ook win je munten met het spelen van de leuke mini games, zoals het bekende arcadespel Whack a mole, en vermaak je Talking Tom tegelijkertijd. 

Hoe speel je My Talking Tom?

Net zoals bij Pou (en de tamagotchi's van weleer) heeft Talking Tom bepaalde behoeften die je moet bevredigen. De status van deze verschillende behoeften worden weergegeven in de vier meters onderaan het scherm. Naar verloop van tijd dalen de meters en moet je actie ondernemen om de balkjes weer te vullen. De vier meters zijn: entertainment (mini games spelen en Talking Tom aaien), food (laat voedsel vallen in Tom's hongerige mond), bladder (neem Tom mee naar de kattenbak) en tiredness (stop Tom onder de dekens en doe het licht uit). Je voert deze acties uit door op de corresponderende meter te tikken.

Hoe ziet Tom eruit?

De graphics en de verschijning van Tom zijn in My Talking Tom weinig veranderd ten opzichte van Talking Tom Cat 2. Het poezenbeest ziet er min of meer hetzelfde uit, al heb je nu meer opties om Tom leuk aan te kleden. Daarnaast is de ietwat irritante stem van Tom nog steeds herkenbaar. De echte fans zijn wellicht teleurgesteld, maar de jolige vrienden van Talking Tom zijn in deze editie nergens te bekennen. Van Talking Ginger, het vriendinnetje van Tom, en Talking Ben the Dog, de chagrijnige buurman, ontbreekt ieder spoor. 

Conclusie

Fans van Talking Tom Cat en Pou halen hun hart op met My Talking Tom. My Talking Tom combineert namelijk het beste van beide werelden tot één vermakelijke app. Het voortdurende gejammer van de kat kan echter naar verloop van tijd gaan vervelen.

Meeste downloads Games voor windows-phone-7

Meer
My Talking Tom

Download

My Talking Tom

Beoordelingen about My Talking Tom

Promotie×
Tate no Yuusha no Nariagari - Raw Chap 47 | Lisa Hammond | BlacKkKlansman 2018 1080p BluRay H264 AAC-RARBG