My Horse

My Horse 1.9.2

Verdien mooie prijzen met je paard

VOOR

  • Lekker uitgebreid
  • Degelijke graphics

TEGEN

  • Neemt veel ruimte in

Uitmuntend
8

My Horse is een gratis game voor iPhone, waarin je een paard krijgt die je moet verzorgen als ware het een echt dier. Qua spelervaring lijkt My Horse wat op een Tamagotchi of Pou, al is dit spel een stuk uitgebreider.

Naast het voeren, moet je het edele dier ook aaien, schoon houden en trainen. Op deze wijze gaat de viervoeter steeds meer van je houden. Dit is belangrijk, omdat je de liefdespunten gebruikt om nieuwe spullen te kopen. Zo krijgt je paard bijvoorbeeld een beter uiterlijk, koop je een ander stuk grond om op rond te lopen of schaf je een geheel nieuw rijdier aan.

My Horse is lekker uitgebreid. Ben jij het zat om alleen maar de stallen schoon te maken, dan neem je het paard mee naar wedstrijden alwaar het lekker rent en springt. Uiteraard levert dit je ook weer geld en punten op om nog meer spullen te kopen. My Horse is daardoor erg lang vermakelijk.

Het houden van een paard is een dure hobby, tenzij je My Horse downloadt. Je gaat dan helemaal los met je knol die gaandeweg steeds meer van je gaat houden.

Meeste downloads Bordspellen voor iphone

Meer
My Horse

Download

My Horse 1.9.2

Beoordelingen about My Horse

Promotie×
Replicas | Asterix and the Vikings (2006) Hindi Dubbed | Warhammer Vermintide 2 PC télécharger gratuit