mSecure

mSecure 3.5.0

Intelligente passwordmanager voor Mac

Al je wachtwoorden en creditcards veilig bijhouden wordt steeds lastiger, maar gelukkig maken programma's als 1Password en mSecure het je een beetje makkelijker.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Erg veilig
  • iCloud synchronisatie
  • Ook creditcards

TEGEN

  • Synchroniseren gaat niet altijd goed

Uitmuntend
8

Al je wachtwoorden en creditcards veilig bijhouden wordt steeds lastiger, maar gelukkig maken programma's als 1Password en mSecure het je een beetje makkelijker.

Zowel passwords als creditcards

mSecure bewaakt je website-logins, bankrekeningen en creditcards en wordt daardoor meer dan een hulpje om je passwords te beheren - je beheert je hele online veiligheid. mSecure gebruikt 256-bit blowfish encryptie, één van de veiligste manieren om data te beschermen.

Ook heeft mSecure allerlei andere veiligheidsoptie, zoals een auto-lock waardoor niemand bij je data kan als je je Mac even onbeheerd achterlaat, een goede password generator en synchronisatie-tool die volgens de ontwikkelaar even veilig is als iCloud en Dropbox.

Makkelijk te gebruiken - zodra het ingesteld is

mSecure is wat vervelend om in te stellen. Er is geen manier om je wachtwoorden te importeren uit een ander bestand, dus moet je ze allemaal met de hand invoeren. Heb je dat eenmaal achter de rug, dan hoef je ze nooit meer te onthouden.

Het synchroniseren met iCloud gaat prima, alhoewel sommige gebruikers tegen problemen aanlopen. Hoe dan ook is het erg fijn om niet ook nog eens je wachtwoorden op je iPhone of iPad in te voeren nadat ze je op je Mac hebt gezet.

Niet zo goed als 1Password, maar desalniettemin een solide programma

mSecure doet erg denken aan 1Password, maar het onvermogen om wachtwoorden te importeren en de problemen met synchroniseren maken het programma net iets minder betrouwbaar. Kaart je problemen aan bij de ontwikkelaar, dan worden deze wel snel opgelost.

Prima allround privacymanager

Makkelijk je wachtwoorden en creditcardgegevens beheren? Dan is mSecure een goede keuze.

mSecure

Download

mSecure 3.5.0

Beoordelingen about mSecure

Promotie×
IMDb: 7.4 2,331 S1E1 The Passage - Season 1 | Miraï, ma petite soeur | AVG Antivirus premium apk download