Mozilla Sunbird

Mozilla Sunbird 0.9

Mozilla's losse kalender-applicatie

VOOR

  • Prima kalender (bij afwezigheid Thunderbird)

TEGEN

  • Geen minimalisatie in taakbalk

Goed
7

Mozilla Sunbird is een gratis kalender-applicatie, van de makers van Thunderbird. Met de gratis software plan je vergaderingen, verjaardagen of herinner je jezelf aan bijzondere gelegenheden.

Mozilla Sunbird is een op zichzelf staand programma, vergelijkbaar met de agenda-toevoeging op Thunderbird: Lightning. Mocht je echter niet over het vriendelijke e-mailprogramma beschikken dan is Sunbird een prima planner.

Sunbird is een takenplanner, ofwel agenda, meer niet. Voeg eenvoudig een taak of gebeurtenis toe en nodig de hoofdrolspelers uit. Of het nu gaat om vergaderingen of verjaardagen, voor ieder type bijeenkomst staat een categorie klaar. Om de taken en je agenda te zien moet het programma helaas openstaan, Mozilla Sunbird minimaliseert niet naar de taakbalk. Dat is raar, een extra applicatie louter openzetten voor het bekijken van je agenda lijkt ietwat onzinnig.

Mozilla Sunbird en Lightning zijn vrijwel identiek, waardoor deze software geen bestaansrecht heeft als je Thunderbird gebruikt. Vind je een losse agenda echter handig, dan raden we deze download zeker aan.

Meeste downloads Agenda & Kalenders voor windows

Meer
Mozilla Sunbird

Download

Mozilla Sunbird 0.9

Beoordelingen about Mozilla Sunbird

Promotie×
Amor gitano | Abismo do Medo DUBLADO E LEGENDADO ONLINE | Qui garde le chien ? FRENCH DVDRIP 2018