Monster Dash

Monster Dash Chrome

Ren je rot in je browser

VOOR

  • Veel snelle actie
  • Kleurrijke graphics

TEGEN

  • Enigszins repetitief

Goed
7

Monster Dash is een gratis game voor Google Chrome. Gewapend met een geweer ga je zombies te lijf. Lukt het jou om uit hun greep te blijven?

Het principe van Monster Dash is doodeenvoudig; ren zover mogelijk totdat die ondode monsters je te pakken krijgen. Dat ze van je gaan winnen staat al vast, maar jij moet het zien uit te stellen. Je krijgt wel wat hulp, want je hebt een enorm geweer waarmee je dat geteisem omver knalt. Houd je het een kilometer vol, dan ga je naar het volgende niveau. Daar zijn de zombies net weer een beetje lastiger te ontwijken.

De besturing van Monster Dash is vrij simpel. Met de spatiebalk spring je, met de control-knop vuur je het wapen af. Rennen gebeurt automatisch, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Met kleurrijke graphics en een spannend muziekje op de achtergrond is Monster Dash vrij verslavend. Tevens houdt het spel je high score bij, zodat je iedere keer de druk voelt om deze te verbeteren.

Monster Dash is een lekker recht-toe-recht-aan spel, maar dat maakt het juist zo leuk. Je hoeft er niet bij na te denken, alleen je timing is van levensbelang.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Monster Dash

Naar de site

Monster Dash Chrome

Beoordelingen about Monster Dash

Promotie×
December 27, 2018 | Wonder Woman A Fetish Parody XXX DVDRip x264 UPPERCUT rarbg | Ch.212 : Found