Minecraft

Minecraft

Minecraft: Bouw je eigen wereld vanuit het niets op

VOOR

 • Enorme vrije wereld
 • Jij bent de baas
 • Alles is mogelijk

TEGEN

 • Beeld hapert af en toe

Uitmuntend
8

Minecraft is een 'sandbox-spel' waarin je jouw eigen creaties bouwt. Het is een simpel spel waar je makkelijk verslaafd aan raakt. Je begint namelijk met lege handen, maar binnen de kortste keren creëer je enorme gebouwen.

Een kwestie van overleven

Wanneer je het spel speelt genereert Minecraft automatisch een wereld. Hierin moet je zo snel mogelijk op zoek naar hout en kolen. Deze heb je nodig om gereedschappen en fakkels te maken. Daarna is het verstandig om een grot uit te hakken voor het donker wordt; dan komen de monsters en die maken je af! Het spel bestaat geheel uit 8-bit achtige blokken en de muziek is erg minimalistisch. Dit geeft Minecraft een geheel unieke stijl.

Heb je eenmaal door hoe je gereedschappen bouwt, dan is het tijd om een stapje verder te gaan. In de online multispelermodus zie je soms de meest uiteenlopende creaties. Sommige spelers zijn duidelijk vele uren bezig met dit uitermate verslavende spel. Voor meer informatie verwijzen we je naar de Minecraft Wiki. Neem dan vooral een kijkje bij de Minecraft crafting-sectie.

Experimenteer je graag en houd je van spellen waarbij je moet bouwen, dan is Minecraft het spel bij uitstek. Je begint met lege handen maar bouwt al gauw de meest wonderlijke gebouwen. Wanneer je eenmaal begint met Minecraft is het heel moeilijk om er mee te stoppen.

Minecraft

Naar de site

Minecraft

Beoordelingen about Minecraft

 • sterreschijn gamestars Brands

  door sterreschijn gamestars Brands

  geweldig.
  leuk en geweldig je kunt alles doen het is vierkant en je kunt bouwen
  Pros: 1000 2000
  Cons: ...   Meer

Promotie×
#5 Parte Dos: Buscaminas! Decisin atltica | Hentai 8,137 hide | Safe House