Microsoft Silverlight

Microsoft Silverlight 5.1.50907

Toegang tot rijke web-inhoud met animaties en video

VOOR

  • Kleine plug-in
  • Geschikt voor hoge-resolutie video's

TEGEN

  • Lange laadtijden

Gemiddeld
6

Microsoft Silverlight is een toevoeging op je browser, waarmee je levendige webinhoud weergeeft. Met de gratis plug-in bekijk je animaties, speel je spelletjes en surf je naar webpagina's die bol staan van interactiviteit.

Microsoft Silverlight is een manier om animaties en interactieve onderdelen van het web weer te geven. Klinkt dat bekend? Jazeker, het streeft exact hetzelfde doel na als Adobe's Flash maar dan met een Microsoft-etiketje eraan. Microsoft Silverlight is een pakket waarvoor de softwaregigant de noodzaak heeft gecreëerd.

Er is geen verschil tussen Microsoft's Silverlight en Adobe Flash. Beide pakketten zijn sleutels tot goedgevulde webpagina's en het gebruik van de pakketten bepaalt de populariteit ervan. Toch zien we vooral veel Microsoft-gerelateerde websites Silverlight toepassen (bijvoorbeeld sites van games voor Xbox360). Hier passeert somtijds de melding: "voor het weergeven van deze webpagina heeft u Internet Explorer nodig" de revue, iets wat Microsoft had beloofd niet meer te doen. Foei.

Met Silverlight creëert Microsoft haar eigen webstandaard voor animaties en video. Terwijl Adobe's Flash (voorheen Macromedia Flash) al jaren meedraait staat Microsoft Silverlight nog in de kinderschoenen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg maar de vraag die blijft is: waarom nog een webstandaard?

Microsoft Silverlight

Download

Microsoft Silverlight 5.1.50907

Beoordelingen about Microsoft Silverlight

  • door Anonymous

    Waardeloos.
    Microsoft bedankt voor het (wederom) misbruiken van je machtspositie en het niet geschikt houden van...   Meer

Promotie×
One Piece 582 | Cambi Photo Camera Crocus apps 2016-11-17 - $0.99 Install | Meu Pé de Laranja Lima (2012)