Microsoft Excel 2011

Microsoft Excel 2011 for Mac Preview 14.0.0

Microsoft Excel: Office-rekenwonder optimaal geschikt voor Mac

VOOR

  • Uitstekende integratie met OS X (Spotlight)
  • Intuïtieve 'ribbon'-tabbladenbalk
  • Geavanceerde data-analysetools
  • Online delen en samenwerken
  • Uitgebreid maar zuinig met geheugen

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Excellent
9

Microsoft Excel 2011 is het werkbladenprogramma uit het kantoorsoftware-pakket Microsoft Office 2011 for Mac. De applicatie biedt een intuïtieve gebruikersinterface, volledige compatibiliteit met de Windows-variant en gereedschap voor het online delen van documenten.

Microsoft Excel for Mac bevat inmiddels alle functies die al langer beschikbaar zijn voor Windows-gebruikers. Net als de andere applicaties uit de Office-suite gebruikt Microsoft Excel 2011 de 'lint'-interface (ook wel 'ribbon' genoemd). Deze horizontale balk biedt via tabbladen op intuïtieve wijze toegang tot al het gereedschap. Klik je in een document bijvoorbeeld op een grafiek, dan opent meteen het daarbij horende tabblad met snelle toegang tot de beschikbare bewerkingsfuncties.

Alle vertrouwde Excel-functies zijn aanwezig in Microsoft Excel 2011. Natuurlijk doe je in de werkbladen (oftewel spreadsheets) huis-tuin-en-keuken berekeningen, maar de software bevat ook geavanceerde tools voor data-analyse. Hierbij valt op dat Microsoft Excel 2011 uiterst zuinig is met het systeemgeheugen.

Ook de cross-platform samenwerking is een stuk verbeterd. In Windows aangemaakte documenten open je zonder problemen op de Mac, en vice versa. Daarnaast werken meerdere mensen eenvoudig in real-time samen aan een bestand via Document Connect. Microsoft Word 2011 ondersteunt ook Microsoft's Google Docs-achtige online werkomgeving SharePoint.

Microsoft Excel 2011 is dé complete spreadsheet-applicatie voor Mac. Het programma is intuïtief, interactief en ondertussen volledig geschikt voor werkomgevingen met zowel Windows- als Mac-systemen. Daarmee is Microsoft Excel 2011 net wat beter dan Apple's alternatief Numbers.

Microsoft Excel 2011

Download

Microsoft Excel 2011 for Mac Preview 14.0.0

Beoordelingen about Microsoft Excel 2011

Promotie×
TUMEJORTORRENT.COM | Leer más | A Very Fairy Christmas