Medische Zakkaartjes

Medische Zakkaartjes 6

Geheugensteuntje in de zorg

VOOR

  • Overzichtelijke indeling
  • Duidelijke afbeeldingen

TEGEN

  • Tekst beetje klein

Goed
7

Medische Zakkaartjes is een gratis hulpmiddel voor coassisten en artsen. Per vakgebied biedt de iPhone-app de belangrijkste medische feiten en figuren in als toegankelijk 'spiekbriefje.'

Geneeskundigen zijn natuurlijk ook maar mensen, dus af en toe mogen ze best een obscure term of lichaamsdeel(tje) vergeten. Om deze reden zijn de uitgebreide spiekbriefjes ontwikkeld; de zakkaartjes zijn al tijden kosteloos te downloaden van enkele grote medische websites (coassistent.nl, anios.nl, etc). De Medische Zakkaartjes-app zorgt er voor dat je de kaartjes nu ook werkelijk op zak hebt.

Het hoofdmenu van Medische Zakkaartjes presenteert een dertiental categorieën, zoals bijvoorbeeld gynaecologie en verloskunde. Elk onderwerp heeft weer subcategorieën, waaronder vaak anamnese (gerichte vragen voor patiënten) en afbeeldingen. Je navigeert eenvoudig binnen Medische Zakkaartjes: bovenaan vind je altijd een Terug-knop en ook blader je met je vinger door de kaartjes heen. De plaatjes zijn duidelijk, maar voor de bebrilde dokter mogen de geschreven teksten wel wat groter zijn.

Werk je in de zorg of loop je co-schappen? Dan is Medische Zakkaartjes een uiterst nuttig hulpmiddel om op zak te hebben.

Meeste downloads Geneeskunde voor iphone

Meer
Medische Zakkaartjes

Download

Medische Zakkaartjes 6

Beoordelingen about Medische Zakkaartjes

Promotie×
Katelyn James Consistency Course | Un affare di famiglia in streaming da 3,99 | Watch This Link!