MediaFire

MediaFire

Betrouwbaar bestanden uploaden en online delen

VOOR

 • Gebruiksvriendelijk uploaden
 • Relaxte downloadlimieten
 • Fraai design met integratie sociale media

TEGEN

 • Hinderlijke reclame

Excellent
9

MediaFire is een website waar je gratis bestanden uploadt om ze te delen met anderen. De populaire file hosting service onderscheidt zich van de concurrenten door een gebruiksvriendelijke uploadmanager en een relatief tamme dagelijkse downloadlimiet.

De thuispagina van MediaFire begroet je met een grote groene Upload-knop. Deze opent een fraai menuutje waarmee je één of meerdere bestanden tegelijk op de site parkeert. Om de services van MediaFire te gebruiken, dien je geen account aan te maken. Wanneer je dit wel doet, krijg je echter gratis toegang tot een bestandsmanager. Hiermee organiseer je geüploade documenten in mappen en behoudt je een goed overzicht van alle beschikbare downloadlinks.

MediaFire neemt een proactieve houding wat betreft sociale media. Zo krijg je na het uploaden handige knoppen voorgeschoteld waarmee je bestanden naast e-mail ook eenvoudig deelt via Facebook en Twitter. Bovendien haal je met de gratis account op MediaFire zeer degelijke up- en downloadsnelheden. Wel is de maximale upload met 200 mb wat karig. Daarnaast bevat de verder fraai ontworpen site net wat teveel reclame.

MediaFire loopt wat ons betreft wat voor op file hosting concurrenten als YouSendIt, RapidShare en MegaUpload. Hoewel de site ietsjes meer advertenties tentoonspreidt, zijn de stabiele uploads en het gebrek aan strikte downloadlimieten absolute pluspunten.

MediaFire

Naar de site

MediaFire

Beoordelingen about MediaFire

 • Tonny Hofmans

  door Tonny Hofmans

  lukt niet meer om te downloaden.
  Ruim een jaar gebruik ik mediafire. Heb daar wat pps opstaan ,ongeveer 15. dus...   Meer

 • door Anonymous

  Beter nog zelfs.
  Werkt als windows verkenner, dus gemakkelijk en snel. Weinig reclame zelfs. Goed beveiligde bes...   Meer

Promotie×
Yowamushi Pedal BD Subtitle Indonesia | Rap - Hip-Hop | strong male lead anime