McAfee Total Protection

McAfee Total Protection 2014

Totaalpakket in de strijd tegen virussen

VOOR

 • Uitgebreide bescherming
 • Duidelijke interface
 • Extra tools zoals defragmenteren
 • Scant links met browserplugin

TEGEN

 • Scans duren lang
 • Maakt XP-computer sloom
 • Opties systeemherstel beperkt

Goed
7

McAfee Total Protection is een softwarepakket dat je computer beschermt tegen virussen en andere viezigheden die de gezondheid van je computer aantasten. Deze beïnvloeden namelijk ook de snelheid van je systeem en wie zit er nou te wachten op een langzame pc?

Het menu van McAfee Total Protection is strak vormgegeven en overzichtelijk. Helemaal bovenaan het menu staat de optie 'Real-Time Scanning', wat één van de belangrijkste gereedschappen is van dit programma. Het speurt alle schijven op je computer af op zoek naar virussen en malware (schadelijke programma's die veelal informatie doorspelen naar derden). Wanneer de hele computer gescand is verwijdert McAfee Total Protection alle dreigingen of plaatst het ze in quarantaine.

Of je nou een supersnelle computer gebruikt of niet, McAfee Total Commander maakt het vanzelf een langzaam barrel. Het eist zoveel van je systeem dat tijdens het scannen je computer vrijwel onbruikbaar is. De 'Quick Scan' is overigens verre van snel; ga er niet op zitten wachten. Ook als McAfee Total Protection niet aan het scannen is tast het de prestaties van je systeem aan. Je merkt dat sinds de installatie je computer er aanzienlijk langer over doet om op te starten, een probleem dat je met Kaspersky niet hebt.

Let op: bovenstaande is van toepassing op Windows XP-systemen, waar het programma dus duidelijk niet naar behoren werkt. Installeer je McAfee Total Protection op een Windows 7 computer, dan ervaar je geen problemen. De installatie verloopt probleemloos en ook de scans vinden op de achtergrond plaats zonder dat dit veel van je systeem eist.

McAfee Total Protection biedt goede bescherming tegen virussen en malware. Dit antivirusprogramma heeft een uitgebreide database met bekende dreigingen. McAfee Total Protection vergt echter zoveel van je XP-besturingssysteem dat we je toch alternatieven aanraden waarmee je dit probleem niet hebt. Niemand zit immers te wachten op een langzame pc. Heb je echter Windows 7 dan is McAfee Total Protection juist een puik programma.

Meeste downloads Antivirus voor windows

Meer
McAfee Total Protection

Download

McAfee Total Protection 2014

Beoordelingen about McAfee Total Protection

 • door Anonymous

  McAfee TOPS werkt voor geen ene meter!.
  Ik vind het een erg slecht product juist, dat al moeilijk doet bij de in...   Meer

Promotie×
Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu | Download | Docker High Performance