MagicPlan

MagicPlan 1.2

Maak snel een plattegrond van je huis

VOOR

  • Plattegrond mailen
  • Opslaan in JPEG, PDF
  • Snel plattegronden maken
  • Gemakkelijk in het gebruik

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Dankzij MagicPlan is het maken van een plattegrond een eitje. De applicatie gebruikt de camera in je telefoon (of iPod touch) om hoeken & deuren te registreren en meet daarna automatisch de afstanden.

Na het starten van MagicPlan krijg je de kans om een tutorial (interactieve les) te volgen. Hier leer je de kneepjes van het digitale meetvak en een kind kan de was doen. Werken met MagicPlan vereist niet meer dan stilstaan en je iPhone in de juiste richting houden. Zo ga je van hoek naar hoek en tik je even op het scherm om hoekjes en deuropeningen op te slaan. De eerste hoek registreer je tenslotte nog één keer om een kamer volledig in kaart te brengen; letterlijk.

Het fijne aan MagicPlan is het feit dat meten, meubels verschuiven of het maken van tekeningen niet nodig is. Het is daadwerkelijk een kwestie van richten en klaar! De kamers plak je na registratie gemakkelijk aan elkaar, zodat je een plattegrond hebt die tot in de kleinste hoekjes klopt. De software is perfect bij de verkoop van je huis of als je gewoon wilt weten hoe groot je woont. MagicPlan integreert daarnaast GPS en exporteert je plattegrond als afbeelding of PDF bestand.

MagicPlan biedt de snelste manier om van je huis een plattegrond te maken. De software gebruik je vanuit de losse pols -met een snelle scan- of ietwat preciezer om een nagenoeg perfecte weergave van al je kamers op papier te zetten.

Meeste downloads Netwerken & intranet voor iphone

Meer
MagicPlan

Download

MagicPlan 1.2

Beoordelingen about MagicPlan

Promotie×
5:17 21 Savage - Bank Account (Official Music Video) 21 Savage 83,849,353 views 1 year ago | 02.05 복수가 돌아왔다 31-32회 합본.E16.190204.720p-NEXT | Magia Wielkiego Błękitu – Siedem kontynentów (2011)