Loesje

Loesje 1.0

Elke dag een Loesje kreet op je telefoon

VOOR

  • Elke dag een tekst
  • Teksten mailen

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8
De gratis Loesje applicatie is een soort digitale scheurkalender voor iPhone en iPod touch. Het zijn maatschappijkritische teksten met een vleugje politieke incorrectheid en een toefje jeugdigheid. De teksten mail je met een druk op de knop naar vrienden.

Loesje begon ooit als kleine, ondergrondse statement-drager in een immer groeiende broedplaats van populisme. Overal een mening over hebben en overal uiting aan geven leek het credo van de fictieve puber. Loesje groeide op en ging zelfs internationaal. Nu is de digitale wereld aan de beurt.

Elke dag een nieuwe kreet op je iPhone! Net als bij de Fokke & Sukke applicatie mag je dus je dag goed beginnen met een leuke prent of uitspraak. De Loesje applicatie is prima uitgewerkt: zo geef je commentaar op de teksten of mail je ze naar één van je contacten. Ook geef je gemakkelijk je waardering aan de teksten, door middel van sterren. Uniek aan de Loesje applicatie is de mogelijkheid om de software af te sluiten, iets dat in iPhoneland revolutionair is.

Ben je fan van Loesje dan is deze applicatie een no-brainer. Ben je niet zo'n fan maar wel benieuwd, dan zit er vast een tekst tussen die je pakt. En met je gedachten ergens anders ben je altijd overal.

Meeste downloads E-readers voor iphone

Meer

Beoordelingen about Loesje

Promotie×
For Samsung Galaxy S7 Marble Design Hybrid Armor Case Protective Phone Cover | Knowing Brother Episode 34 | White Boy Rick