LINE

LINE

Gratis chatten met dit alternatief voor Facebook Messenger, Skype en WhatsApp

LINE is een instant messaging applicatie en VoIP platform waarmee je gratis belt, berichten verstuurt en deelneemt aan videoconferenties met je vrienden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Hilarische stickers
  • Gratis bellen en berichten sturen

TEGEN

  • Niet zo compleet als de versies voor iOS en Android

Gemiddeld
6

LINE is een instant messaging applicatie en VoIP platform waarmee je gratis belt, berichten verstuurt en deelneemt aan videoconferenties met je vrienden.

Berichten, gesprekken en stickers

Met LINE kun je gratis en gemakkelijk communiceren met vrienden en familie, net als bij vergelijkbare apps als Skype, Facebook Messenger en WhatsApp. Stuur gratis sms-berichten via LINE en chat met andere gebruikers. Dankzij VoIP is het ook mogelijk om te (video)bellen en de app bevat ook een groeps-chat.

Wat LINE populair maakt, zijn de vele stickers die je in een gesprek kunt invoegen. Deze manga-tekeningen fleuren zelfs het saaiste gesprek op. Niet genoeg stickers? Meer downloaden kan altijd!

Vier vensters 

De interface van LINE bestaat uit vier vensters. Drie ervan zijn gericht op je contacten: in eentje staan al je contacten, in een andere voeg je nieuwe contacten toe en het derde venster is voor je favoriete contacten.

Voeg contactpersonen toe vanuit je eigen adresboek of scan de QR-code die aan de account van een vriend gekoppeld is. Het vierde venster toont je verzonden en ontvangen berichten.


Haalt het niet bij de versies voor iOS en Android

Qua functies kan LINE zich prima meten met de concurrentie, maar helaas mist deze versie voor Windows Phone een aantal handige geïntegreerde functies die de versies voor iOS en Android wel hebben. Zo ontbreken de newsfeed, games en thema's. Een spijtige beslissing van LINE, waardoor Windows Phone-gebruikers wellicht toch voor één van de concurrenten zullen kiezen.


Beoordelingen about LINE

Promotie×
Chap 143 | Law Dissertation | La colina de Watership HDTV 720p AC3 5.1