LicenseCrawler

LicenseCrawler LicenseCrawler 1.44-build 785

Vind serienummers van je besturingssysteem

VOOR

 • Snelle scan
 • Ondersteunt alle Windows-versies

TEGEN

 • Serienummers niet altijd correct

Gemiddeld
6

LicenseCrawler is een gratis applicatie waarmee je serienummers terugvindt van je Windowsproducten. Wanneer je vaak een nieuw besturingssysteem installeert dan is het wel handig om de productcode bij de hand te hebben. Deze dien je namelijk bij elke installatie opnieuw in te voeren. Ook bij Microsoft Office heb je deze codes weer nodig.

LicenseCrawler verbindt met internet en vindt daar passende serienummers voor de geïnstalleerde producten. Het maakt niet uit welk type Windows je op je systeem hebt staan, er is een vindbare code voor alle versies. Het programma scant snel en levert je een overzichtelijke lijst met resultaten. Het uitpluizen van je systeem op zoek naar de code zal meer tijd in beslag nemen.

Niet alle serienummers die LicenseCrawler je geeft zijn correct. Soms ontbreken er zelfs tekens waardoor je in 1 oogopslag ziet dat er wat mis is. Nogmaals een scan uitvoeren biedt dan meestal uitkomst.

Ben je de productcode van een Windows-product kwijt, dan heb je 2 opties. Je haalt je hele huis overhoop in de hoop het terug te vinden, of je laat LicenseCrawler op het internet er naar speuren.

LicenseCrawler

Download

LicenseCrawler LicenseCrawler 1.44-build 785

Beoordelingen about LicenseCrawler

 • Anonymous

  door Anonymous

  not compatable with windows 8.
  not compatable with windows 8! Werkt niet! Kon het niet instaleren
  Cons: we...   Meer

Promotie×
Jojo's Bizarre Adventure: Golden Wind | Evolution Simulator 2 v1.06 APK Cracked | Transcendence