Let's Create! Pottery HD

Let's Create! Pottery HD Lite 1.33

Pottenbakken op je iPhone of iPad

VOOR

  • Realistische simulatie
  • Intuïtieve besturing
  • Creatief concept

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Let's Create! Pottery is een rustgevend spel voor mensen die er graag een potje van maken. In de game geef je vorm aan een pot op een draaischijf; iets dat redelijk realistisch verloopt. Succesvolle potten gaan de verkoop in, zodat je er een digitaal zakcentje aan overhoudt.

Let's Create! Pottery is een pottenbaksimulator met een educatieve draai. In de app krijg je van je tante diverse opdrachten voor het maken van keramiek. Tante Chloe is hip, want ze stuurt je e-mails met foto's van de gewenste potten. Je maakt je tante erg blij met een pot die lijkt op de foto en de creatieveling legt per mail uit hoe je de pot in kwestie bewerkt. Daarvoor koop je nieuwe kleuren en kwasten met financiële steun van Chloe. Het draaien van de pot doe je met je vingers, min of meer zoals in 't echt.

Na het bakken van een aantal basismodellen raakt tante Chloe enthousiast en krijgt Let's Create! Pottery een serieus karakter. Chloe is een gewiekste zakenvrouw, met goede contacten in de pottenbakkers-scene. Luister je goed naar haar advies, dan stelt ze je in contact met de kenners (en kopers) in de industrie, die met de gekste verzoekjes op de proppen komen. Breek je overigens een potje dan is er geen man overboord; op veilingen verkoop je de boel aan grijpgrage pottenkijkers.

Let's Create! Pottery combineert creativiteit en vingervlugheid in een realistische app. Kunst en kitsch wisselen elkaar in rap tempo af, terwijl je geniet bij het bakken van de potten. Aanvankelijke scepsis maakt plaats voor een raar gevoel van trots na de eerste paar opdrachten; uiteindelijk mondt Let's Create! Pottery gewoon uit in de plezantste digitale pottenbakervaring op mobiele apparaten.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Let's Create! Pottery HD

Download

Let's Create! Pottery HD Lite 1.33

Beoordelingen about Let's Create! Pottery HD

Promotie×
Cookbook | Amateur 205,659 hide | April 2014 (665)