Kranten

Kranten 2.2

Kranten uit binnen- en buitenland op je mobiel

VOOR

  • 62 dagbladen

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Kranten is een gratis applicatie waarmee je de websites van dagbladen leest op je iPhone of iPod touch. In de software zijn 62 grote kranten vanuit de hele wereld opgenomen.

Kranten opent de mobiele websites van een geselecteerd aantal kranten. Deze digitale kranten lees je vervolgens in portret- (verticaal) of landschapsmodus (horizontaal). De informatie is dus niet nieuw of bewerkt, maar afkomstig van het internet. Deze applicatie verzamelt de artikelen op handige wijze.

Het aantal Nederlandse en Belgische kranten is niet gering (er zijn 20 Nederlandse en 10 Belgische kranten) en bovendien plaatst de maker op verzoek kranten erbij. Mochten er dus talloze verzoekjes voor een bepaalde regionale krant naar Makayama vliegen dan zit deze vast en zeker in een nieuwe update.

De informatie uit Kranten mag dan van het internet komen, het is prima verzameld en mooi weergeven in één programma. Gebruik je bijvoorbeeld de Telegraaf applicatie, dan doet Kranten er nog even 61 dagbladen bij. Fervente nieuwslezers bedenken zich niet en zetten deze mediabeheerder razendsnel op hun iPhone of iPod touch.

Meeste downloads Tijdschriften & Kranten voor iphone

Meer

Beoordelingen about Kranten

Promotie×
Kreatives Gestalten | Lukas Fernanda Martins - Live @ 4decks at CODE116, Fabrik Madrid, Spain, 19 11 2016 mp3 bc! | Temporada 5