Kodi

Kodi (Jarvis) 16.1

Krachtige mediaspeler en entertainmenthub

Kodi (voorheen bekend als XBMC) is een uitstekend gratis open source mediacentrum dat zichzelf een "High Definition Hub" noemt voor alle soorten media.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ziet er vanaf het begin geweldig uit
  • Snelle navigatie
  • Gebruik het om foto's, video's te bekijken en naar muziek te luisteren
  • Veel skins
  • Stream video eenvoudig over een netwerk

TEGEN

  • Het kost wat tijd om aan te passen
  • Navigatie kan in eerste instantie niet intuïtief aanvoelen

Excellent
9

Kodi (voorheen bekend als XBMC) is een uitstekend gratis open source mediacentrum dat zichzelf een "High Definition Hub" noemt voor alle soorten media.

Een complete multimedia-hub voor uw MAC

Omdat het open source is, is Kodi door sommige gebruikers aangepast om Plex te creëren, hoewel Kodi de originele basis is waarop Plex is gebouwd. Welke jij leuk vindt, hangt af van wat je wilt in een mediacentrum, maar Kodi is een redelijk goede kandidaat die gemakkelijk te gebruiken, gelikt en ondersteund wordt door een grote gemeenschap van enthousiaste gebruikers.

Kodi is geschikt voor alles van films kijken tot streaming van live tv en luisteren naar muziek. Alles is zeer goed gepresenteerd en Kodi is duidelijk geïnspireerd door Apple TV zoals het eruit ziet en aanvoelt. Kodi functioneert erg goed als een standaard mediaspeler, hoewel het veel beter is als je het als een complete thuishub gebruikt voor je entertainmentbehoeften. Kodi ondersteunt een groot aantal afstandsbedieningen en sneltoetsen op het toetsenbord en voelt aan als een echt entertainmentcentrum.

Kodi heeft ook een zeer "skinnable" interface , wat betekent dat het er radicaal anders uit kan zien op basis van welke skin wordt gebruikt. Confluence wordt standaard gebruikt, dus dit is wat je zal begroeten als je het installeert, maar je zou het misschien willen veranderen in iets anders met behulp van enkele van de gratis skins hier . Sommigen van hen zijn inderdaad erg glad.

Eenvoudig in te stellen en uw verzameling of streaming media te importeren

Er zijn eenvoudige instructies voor het instellen van Kodi als een zelfstandige speler of voor het streamen van video's via een netwerk . U kunt uw multimedia overal in huis of rechtstreeks vanaf internet streamen met behulp van vrijwel elk beschikbaar protocol. Kodi kan bijvoorbeeld CD's en DVD's rechtstreeks van de schijf of het beeldbestand afspelen, de meest populaire videoformaten op uw harde schijf en zelfs bestanden in ZIP- en RAR-archieven .

Kodi zal ook al je media scannen en automatisch een gepersonaliseerde bibliotheek maken, compleet met boxcovers, beschrijvingen en fanart. Ten slotte zijn er functies voor afspeellijsten en diavoorstellingen, een weersvoorspellingsfunctie en veel audio-visualisaties. De algemene navigatie kan soms onintuïtief aanvoelen, vooral als je Apple TV hebt gebruikt, maar dit is iets waaraan je snel gewend raakt.

Een uitstekend all-round mediacentrum

Kodi is een fantastisch mediacentrum, maar als je niet de moeite wilt nemen om het aan te passen, is Plex misschien een beter alternatief.

Meeste downloads Audio voor mac

Meer
Kodi

Download

Kodi (Jarvis) 16.1

Beoordelingen about Kodi

Promotie×
Marvel's Agent Carter | Most Popular | OGWhatsApp