Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 19.0.0.1088

Complete bescherming voor je pc

VOOR

 • Veel veilige extra's
 • Vooraf testen van software
 • Gaming Profile

TEGEN

 • Aanslag op je systeem

Uitmuntend
8

Kaspersky Internet Security 2013 is een antivirusprogramma van Russische makelij. Naast de functies van Kaspersky Anti-Virus krijg je met deze versie nog enkele extra's. Zo bescherm je jouw computer nog beter tegen dreigingen van buitenaf.

Kaspersky Internet Security komt met een aantal interessante functies. Naast het beveiligen tegen virussen, schermt het ook je systeem af van hackers (computer-inbrekers), spam (ongewenste e-mails) en phishing, het lokken van mensen naar valse websites om daar gevoelige informatie in te winnen. Speel je veel games op je pc, dan zul je in je nopjes zijn met het 'Gaming Profile' dat Kaspersky Internet Security biedt. Deze zorgt ervoor dat er geen scan plaatsvindt tijdens het gamen.

Wie niet bekend is met antivirusprogramma's merkt direct dat Kaspersky Internet Security eenvoudig is om mee aan de slag te gaan. Zo is de lay-out lekker overzichtelijk. Met de optie 'Veilig Uitvoeren' test je verdachte applicaties voordat je ze op je pc installeert. Heb je kinderen dan zal het 'Parental Control' (ouderlijk toezicht) je aanspreken. Je houdt zo precies bij wat je kinderen doen en legt eventuele restricties op.

Kaspersky Internet Security 2013 is een prima antivirus-applicatie die je systeem goed beveiligt. Het werkt eenvoudig, maar pleegt een flinke aanslag op je systeem. De vele extra's ten opzichte van Kaspersky Anti-Virus maken dit echter alsnog een aanrader!

Meeste downloads Antivirus voor windows

Meer
Kaspersky Internet Security

Download

Kaspersky Internet Security 19.0.0.1088

Beoordelingen about Kaspersky Internet Security

 • Anonymous

  door Anonymous

  Prima, heb hem al jaren.Nooit geen problemen..
  Zeer goede virusscanner. Gebruik hem al jaren. Scanner geeft no...   Meer

Promotie×
扫一扫安装APKPure 客户端 | Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to Zaregototsukai English Subbed | Watch movie