Kadaza

Kadaza 3

No-nonsense startpagina met je favoriete websites

VOOR

  • Snel startpagina instellen
  • Andere achtergrond kiezen

TEGEN

  • Alleen sectie home aanpassen

Goed
7

Kadaza is een aanpasbare startpagina waarop je met gemak je favoriete websites stationeert. De gratis dienst zet al je websites in een overzicht met duidelijke logo's, zodat je vanuit deze pagina snel navigeert.

Kadaza noemt zichzelf 'De visuele startpagina' en dat is niet zonder reden. Met 24 blokjes voor het toevoegen van pagina's heb je ontzettend veel ruimte op je startpagina. Naast het vullen van de blokjes met je favo pagina's stel je een andere achtergrond in en kies je je favoriete zoekmachine. Ben je benieuwd naar websites in jouw interessegebied dan klik je op één van de vele onderwerpen om naar een nieuw overzicht te gaan. Kadaza heeft in elke categorie 24 websites voor je klaargezet.

Het toevoegen van pagina's is gemakkelijk en staat je gewenste pagina er niet tussen dan dien je eenvoudig een verzoekje in. Gelukkig is het aanbod onder de sectie 'Aanpassen' -een link boven de webblokken- aardig groot. Minder groot is het aanbod van schermachtergronden (klik hiervoor op Achtergrond wijzigen rechts bovenin je scherm). Hier mag je helaas geen eigen foto's toevoegen. Ook valt het op dat je alleen onder de sectie Home je eigen pagina's indeelt, de andere categorieën staan vast.

Kadaza is een prima startpagina, die je gemakkelijk indeelt met 24 websites. We zien liever dat de categorieën buiten Home ook aanpasbaar zijn, maar wellicht is dit een ontwikkeling voor de toekomst. Kadaza vergemakkelijkt in ieder geval reeds het surfen en dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Kadaza

Naar de site

Kadaza 3

Beoordelingen about Kadaza

Promotie×
Star Trek: Nemesis Kostenlos ansehen online | A Private War | Fugitiva