Internet Explorer 9

Internet Explorer 9 Windows 7 64-bit

Snel browsen met Internet Explorer 9

VOOR

 • HTML 5 ondersteuning
 • Webpagina's op taakbalk

TEGEN

 • Tot op heden geen

Goed
7

Internet Explorer 9 is de nieuwe editie van de immens populaire webbrowser van Microsoft. Voortbouwend op het succes van de vorige edities van IE biedt Internet Explorer 9 nieuwe functies en een nieuwe look. Microsoft heeft hoge verwachtingen voor versie 9.

Het eerste dat opvalt aan Internet Explorer 9 is de nieuwe interface, natuurlijk volledig in 't Nederlands. De browser maakt volop gebruik van doorzichtige vensters, zoals we die kennen uit Windows 7 en nieuwere versies van Windows Vista. Internet Explorer 9 ziet er strak, slim en eenvoudiger uit dan ooit tevoren. Net als in Google Chrome zijn de adres- en zoekbalk samengevoegd voor een eenvoudige, naadloze gebruikerservaring.

In de volgende video testen wij de resultaten van Internet Explorer 9 tegen Chrome:

Onder de nieuwe functies in Internet Explorer 9 scharen we de verbeterde integratie met Windows en de drastisch versterkte beveiliging. In IE 9 'pin' je websites aan de taakbalk (zoals je dat met applicaties doet) en open je je favoriete websites dus als 'toepassingen' in je OS. De nieuwe Performance Advisor add-on identificeert add-ons die Internet Explorer vertragen (een functie die Mozilla Firefox hard nodig heeft).

Internet Explorer 9 biedt hiernaast verbeterde snelheid en prestaties, evenals een betere ondersteuning van webstandaarden en nieuwe technologieën. IE 9 heeft een degelijke ondersteuning voor HTML 5 (de nieuwe generatie van mediarijke websites maakt gebruik van deze taal) en de browser slaagt voor de Acid 3 test (een webstandaarden-test) met een bijna perfecte 95/100. Nieuwe functies als ‘hang recovery’ –herstel bij het vastlopen van een pagina- en InPrivate-filtering maken Internet Explorer 9 stabieler en veiliger dan menige andere browser.

Al met al is de nieuwste versie van Microsoft Internet Explorer 9 sneller en mooier dan zijn voorgangers en doet het zowaar een poging tot concurreren met de rest. Dat maakt het wisselen van browsers voor IE fans onnodig en voor aanhangers van andere browsers zowaar interessant!

Internet Explorer 9

Download

Internet Explorer 9 Windows 7 64-bit

Beoordelingen about Internet Explorer 9

 • door Anonymous

  IE9 met Windows 7 64 bit niet functioneel.
  Ik gebruik IE9 al vanaf de eerste beta. Prima spul! Echter, ik hoorde...   Meer

 • door Anonymous

  Bijlagen openen een probleem in Internet Explorer 9 64 bit beta versie.
  Ik kan in Internet Explorer 9 64 bit ver...   Meer

Promotie×
1 day ago Hot GF Gianna Dior Fucks So Great | (Tập 25/25)07 Ghost: Seven GhostBảy Hồn Ma | Billionaire Boys Club 2018 BRRip XviD AC3-XVID