Instagram

Instagram

Het populaire, op foto's gebaseerde, sociale netwerk

Met Instagram maak je foto's en video's met je Android-toestel, voeg je effecten toe en deel je ze met vrienden en familie op het eigen sociale netwerk van de app - of via andere sociale netwerken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Gebruiksvriendelijk
 • Delen op meerdere sociale netwerken
 • Veel filters
 • Vrienden taggen
 • Ondersteunt geotagging
 • Video's maken en delen

TEGEN

 • Registreren is verplicht
 • Geen terugkeerfunctie

Excellent
9

Met Instagram maak je foto's en video's met je Android-toestel, voeg je effecten toe en deel je ze met vrienden en familie op het eigen sociale netwerk van de app - of via andere sociale netwerken.

Hoe werkt Instagram?

Je neemt foto's, voegt een filter toe en post de foto's op de community van Instagram of op Twitter, Facebook, Foursquare of Tumblr. Met de Instagram-app kun je foto's liken en commentaar geven en krijgen.

De interface van Instagram doet denken aan de tijdlijn van Facebook. Je ziet alle foto's die je zelf hebt geüploadet en die van de mensen die je volgt.

In de nieuwste versie van Instagram voor Android kun je mensen ook taggen in de foto's die je uploadt, net als bij Facebook. De foto's verschijnen dan ook op hun Instagram feed. Instagram ondersteunt ook geotagging, waarmee je een locatie toevoegt en ook ziet waar anderen hun foto's hebben genomen.

Het leukste van Instagram zijn nartuurlijk de filters. Je kiest uit talloze varianten, zoals Lomo-fi, Earlybird, Lily, Apollo, Nashville, 1977 en meer, die elk een eigen kleur, helderheid en belichting hebben. Met een beetje geluk krijg je geweldige resultaten.

Instagram ondersteunt ook video's. Je maakt filmpjes van maximaal 15 seconden die je deelt via het netwerk. Net als bij de foto's, kies je bij de video's ook voor één van de vele filters om ze zo net iets extra's te geven.

Is Instagram ingewikkeld?

Instagram is erg gebruiksvriendelijk. Onderaan de interface zie je een rij met icoontjes waarmee je toegang krijgt tot de verschillende opties van Instagram: de foto-feed, zoekmachine, foto's maken, nieuwsfeed en profielinstellingen. Als je foto's op je profiel bekijkt, kun je de foto's lijst of als collage bekijken.

De foto's zelf worden mooi weergegeven, met comments en likes onder elke foto. Liken of commentaar geven doe je met een simpele klik op het hartje of op het reactie-icoontje. Helaas is het niet mogelijk de foto's in full screen te bekijken.

Filters toevoegen en je foto's bewerken is erg simpel. Maak een foto vanuit de app of kies er één uit je fotobibliotheek. Kijk dan welk effect je het meest bevalt, je ziet het resultaat als preview. Croppen en bewerken zijn erg basic, maar makkelijk om uit te voeren. Hou je je telefoon net iets te vaak scheef als je een foto maakt? Met Instagram zet je de foto's makkelijk weer recht.

Helaas heeft de editor geen terugkeerfunctie. Maak je een foutje, dan begin je weer helemaal opnieuw. 

Conclusie

Met Instagram voeg je makkelijk leuke effecten toe aan je foto en deel je die met je vrienden. Om foto's te delen moet je wel eerst een account aanmaken. De bewerkingsmogelijkheden zijn erg uitgebreid en absoluut  de moeite waard.

Beoordelingen about Instagram

 • door Anonymous

  het is sneller met fotos plaatsen.
  Ik vind instgram leuk en gemakkelijk om fotos te maken.. en heb je meer conta...   Meer

Promotie×
15.05.0920:15 Uhr Velvet Assassin (Xbox360) Action0 / 03.679 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare | 공지사항 | More Details