Instagram for Chrome

Instagram for Chrome 3.0.3

Instagram-foto's bekijken in je browser

VOOR

  • Gebruik Instagram op je Mac
  • Opmerkingen plaatsen bij foto’s

TEGEN

  • Geen foto’s plaatsen of opslaan

Goed
7

Instagram for Chrome brengt de populaire Instagram app naar je browser. Met de gratis extensie bekijk je jouw foto’s en die van vrienden op eenvoudige wijze via Google Chrome.

Omdat Instagram officieel alleen beschikbaar is op smartphones, is het altijd even zoeken naar manieren om dezelfde ervaring op je Mac te krijgen. Zo bekijk je met het programma InstaDesk foto’s die jij of anderen hebben gemaakt en bewaar je je favoriete kiekjes op je harde schijf.

Met Instagram for Chrome heb je gratis enkele van dezelfde functionaliteiten. In een compact scherm rechtsboven in Chrome zie je jouw Instagram-feed, ontdek je nieuwe juweeltjes via de Popular en Nearby opties of blader je door een overzicht van de mensen die jij volgt. Instagram for Chrome is in bijna exact dezelfde vorm gegoten als de bekende mobiele applicatie en voelt dus vertrouwd aan.

De extensie kopieert dus het uiterlijk van Instagram, maar mist een hoop functionaliteit. Zelf foto’s uploaden of überhaupt een account aanmaken is bijvoorbeeld onmogelijk. Reageren op foto’s kan wél, een afbeelding 'leuk vinden' dan weer níet. Ook ontbreekt een knop om één pagina terug te bladeren en een uitlog-optie is onvindbaar.

Het grootste nadeel echter is dat je met Instagram for Chrome geen foto’s kunt opslaan. De plaatjes die je schiet met Instagram zijn fraai en hip, dus wil je ze wellicht graag ergens bewaren. Een browser-extensie als deze zou daar uitermate geschikt voor zijn, maar Instagram for Chrome laat die mogelijkheid helaas liggen.

Instagram for Chrome is een prima manier om door Instagram-creaties te bladeren op je Mac. Dankzij een danig gebrek aan opties benadert het echter nergens de authentieke Instagram-ervaring.

Meeste downloads Foto's & Video's delen voor mac

Meer
Instagram for Chrome

Download

Instagram for Chrome 3.0.3

Beoordelingen about Instagram for Chrome

Promotie×
Ha Jung-Woo | All Services | (SC2016 Autumn) [Mizuwari Neko (Toyo)] Karada wa Osanaku Kokoro mo Osanai (Kantai Collection -KanColle-) [English] [Doujins com]