iGoogle

iGoogle

Gepersonaliseerde startpagina van Google

VOOR

  • Paginapimpen met mooie thema's
  • Geïntegreerde Google-diensten

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

IGoogle is een dienst waarmee je een eigen startpagina inricht. Met Google'e webapplicatie maak je in een handomdraai een persoonlijk weboverzicht van alles wat jou interesseert. Hiertoe biedt iGoogle een indrukwekkend grote verzameling bouwstenen met informatie, ook wel widgets genoemd.

Widgets zijn er in alle soorten en maten. Het aanbod is dan ook gevarieerd en zeer internationaal. Wil je graag de verkeersinformatie van de wegen rond Washington D.C., de weersvoorspelling voor Diemen-Zuid en een vertaler Servisch - Koreaans? Het is een kwestie van de juiste widgets zoeken en op je pagina plaatsen. Bovendien integreert iGoogle je Gmail-inbox en laat het je rechtstreeks met je Gtalk-contacten chatten.

Vergeleken met concurrent Netvibes, doet iGoogle het net iets beter. Laatstgenoemde heeft een ruimer aanbod van widgets waarmee je 't dashboard, ofwel de startpagina, vult. Bovendien geef je iGoogle's pagina een mooi uiterlijk met de talloze thema's, gemaakt door bekende artiesten, ontwerpers etc. Heb je 't perfecte widget-overzicht samengesteld, dan sla je 't gemakkelijk op en exporteer je jouw iGoogle-creatie naar een andere computer.

Ben je fan van Google.nl, maar niet van de minimalistische hagelwitte pagina? De oplossing is iGoogle: op eenvoudige wijze creëer je een pagina met up-to-date informatie over jouw interesses mét de handige Google-diensten altijd onder handbereik.

iGoogle

Naar de site

iGoogle

Beoordelingen about iGoogle

  • door Anonymous

    Beste igoogle alternatieven.
    Thanks a lot delen met mij een grote lijst van iGoogle alternatief. Als u meer wilt...   Meer

Promotie×
Redbad.2018.720p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-No1 | Arte y antigüedades | For Couples