IDPhotoStudio

IDPhotoStudio 2.14

IDPhotoStudio

VOOR

  • Stel fotoformaat in
  • ID-foto's in de VS, Canada en Frankrijk
  • Druk af van 1 tot 15 foto's

TEGEN

  • Bijna geen fotobewerkingsmogelijkheden
  • Respecteert de beeldverhouding niet

Gemiddeld
6

IDPhotoStudio is een programma waarmee u in een handomdraai foto's van pasfoto's kunt maken en afdrukken.

Met slechts de eerste levensbehoeften, IDPhotoStudio, zal de klus in een paar seconden verwerken, waardoor je je foto naar de interface kunt slepen en neerzetten. U kunt vervolgens kiezen uit drie ID-fotoformaten: VS, Canada of Frankrijk. Omdat u vaak een bepaald aantal afgedrukte foto's nodig heeft, heeft IDPhotoStudio een kleine sleepmeter waarmee u kunt selecteren hoeveel foto's u nodig hebt, van 1 tot 15. Klik op de afdrukknop om de papieren kopieën van uw foto te krijgen.

IDPhotoStudio is een origineel idee en het is goed om te zien dat iemand met een programma komt om snel ID-foto's af te drukken. De applicatie liet ons echter om een ​​aantal redenen teleurgesteld. Allereerst respecteert het de beeldverhouding van foto's niet, dus als u een grote afbeelding sleept, bestaat het risico dat deze vervormd wordt weergegeven. Ook als het gaat om het bewerken van functies, bevat IDPhotoStudio alleen de optie om sepia of monochrome kleurenfilters toe te passen. We hadden liever gezien dat het tools bevatte zoals rode-ogen-remover, bijsnijden of contrasteren, die veel nuttiger zijn om de kwaliteit van foto's te verbeteren. IDPhotoStudio bevat zelfs geen functie voor ongedaan maken. Dit betekent dat als u uw afbeelding per ongeluk in grijswaarden hebt ingesteld als u dat liever in kleur wilt, u opnieuw moet beginnen.

Als je een goede foto van jezelf hebt gemaakt en snel een aantal pasfoto's wilt afdrukken, zal IDPhotoStudio je waarschijnlijk aanspreken. Het ontbreken van geavanceerde bewerkingsfuncties betekent echter dat je nooit echt gegarandeerd bent met een beeld van hoge kwaliteit van jezelf.

Meeste downloads Fotografie voor windows

Meer
IDPhotoStudio

Download

IDPhotoStudio 2.14

Beoordelingen about IDPhotoStudio

Promotie×
I.H. Music Productions | terafilez.com | The Colonists [L] [ENG] (2018) (1) [GOG]