iBooks

iBooks 3.2

De iPad en iPhone gebruiken als ebook lezer

VOOR

  • Tekstgrootte- en kleur aan te passen
  • Handige bladwijzers
  • Teksten opzoeken
  • Ingebouwd woordenboek
  • Gratis boek

TEGEN

  • Geen directe zoomfunctie

Uitmuntend
8

Met iBooks lees je boeken op je iPad, iPhone of iPod touch. De gratis software heeft een enorm aanbod van leesvoer, dat je direct in de applicatie aanschaft. Ook gratis boeken van Project Gutenberg (meer dan 30.000) zet je gemakkelijk op de plank.

Eén van de hoofdredenen om de iPad op de markt te brengen betrof de mogelijkheid dit apparaat als ebook reader te gebruiken. Het grote scherm leent zich hier uitstekend voor, maar ook de iPhone is geschikt voor iBooks. Dit heeft mede te maken met de vele instellingen die iBooks in huis heeft. Denk hierbij aan verstelbare helderheid, aanpasbare lettertypes en lekker veel blader-opties. Zo zoek je gemakkelijk naar woorden door er even op te tikken en ze te verklaren met het woordenboek.

Ook interactieve boeken, met audio en video, zijn geen probleem voor iBooks. Daarnaast ondersteunt de software boeken in epub-formaat (redelijk standaard in de ebook-wereld) en voeg je zelfs PDF-documenten toe om deze te lezen in iBooks. Dit, in combinatie met het immense aanbod, maakt iBooks erg compleet. Ondanks het grote aanbod en de vele instellingen is iBooks echter net een tikkeltje minder indrukwekkend dan Stanza.

Met iBooks ben je wel even zoet. Veel titels, waaronder klassiekers als Sherlock Holmes, Pride and Prejudice en Call of the Wild, zijn gewoon gratis. Wat je tegenwoordig in boekenwinkels ziet, vind je ook in de winkel van iBooks, waardoor deze elektronische shopmethode uitstekend werkt. Om de applicatie extra interessant te maken, levert Apple een gratis versie van Winnie-the-Pooh bij je download van iBooks.

Meeste downloads Boeken voor iphone

Meer

Beoordelingen about iBooks

Promotie×
Gegege no Kitarou 31 - Gegege no Kitarou 31 vostfr Nov 04, 2018 | Aake (2018) Kannada Movie WEBHD 720p 1.1GB 350MB AVC AAC ESub | 666 Park Avenue - Saison 1