Hyves

Hyves Blackberry 2.3

Hyves op je Blackberry

VOOR

  • Sterke chatfunctie

TEGEN

  • Moeizame navigatie

Goed
7

Let op: Draait jou Blackberry op OS6 of OS7, dan werkt de applicatie Hyves voor Blackberry -bedoeld voor OS5- wellicht niet geheel naar behoren.

Met de Hyves applicatie voor Blackberry blijf je te allen tijde in contact me je vrienden op 's lands populairste sociale netwerk. Wie heeft er een ontzettende kater? Wiens baby heeft er net zijn eerste woordje gesproken en wat spookt je kleine nichtje uit? Je houdt 't allemaal bij met deze app.

Via Hyves voor Blackberry lees en verstuur je privéberichten en check je de status updates van je contacten via de functie Buzz. Maak je nieuwe vrienden in de kroeg, dan stuur je hen via de applicatie meteen een Hyves-uitnodiging. Bovendien zet je eventuele foto's van gezellige momenten meteen op je Hyves en bekijk je de kiekjes van anderen terwijl je met ze chat.

Vreemd genoeg plaats je met Hyves voor Blackberry geen krabbeltjes, waar het eens allemaal mee begon. Verder gaat het navigeren door Hyves op Blackberry niet geheel vlekkeloos, maar dat valt eerder te wijten aan het toestel dan de applicatie zelf. Of toch niet? Wij surften snel online naar de mobiele pagina van Hyves en het blijkt dat m.hyves.nl meer functies biedt én daarbij ook nog eens een intuïtief menu presenteert.

Deze Hyves app is een sterk uitgeklede versie van hyves.nl, maar voorziet ongetwijfeld in de basisbehoeften van social mediaminnende Blackberrybezitters. Voor Hyvers die méér willen is er altijd nog de mobiele versie van de site zelf.

Hyves

Download

Hyves Blackberry 2.3

Beoordelingen about Hyves

Promotie×
72 Stunden im Geisterhaus | Comments | Viviendo como un Flynn