HEMA Foto

HEMA Foto 2.0

Verstuur zelfgemaakte ansichtkaarten vanuit elke locatie

VOOR

  • Eigen foto's op ansichtkaart
  • Uniek concept
  • HEMA stuurt en frankeert de kaart

TEGEN

  • Beperkte betaalmogelijkheden
  • Beperkte thema's

Gemiddeld
6

Met het gratis HEMA Foto stuur je een foto vanaf je telefoon als kaart naar vriend of familie. HEMA Foto maakt van je kiekjes een kaartje en stuurt deze vanuit Nederland voor iets meer dan een euro naar je contacten. Ook druk je met deze software op afstand je foto's af bij de HEMA.

Dankzij het internet zijn er talloze manieren om contact te houden met vriend of familie vanaf je vakantieadres. E-mailen is leuk maar soms onpersoonlijk en vluchtig. Wil je een écht kaartje sturen zonder naar de winkel te gaan? Schiet een kiekje en HEMA Foto stuurt deze naar het gewenste adres. HEMA Foto stelt aan de hand van GPS of wifi je locatie vast (overal ter wereld) en zet dit als verzendadres op je kaart. Het afleveradres haalt HEMA Foto uit je contactenlijst, zelf invullen is niet mogelijk.

Het maken van een kaartje met HEMA Foto is vrij gemakkelijk. HEMA Foto checkt je locatie en haalt de gewenste foto van je iPhone of iPod touch. Vervolgens kies je een vormgeving en schrijf je een pakkende tekst op voor- en achterkant. Dit alles is leuk en aardig, maar het aanbod van sjablonen is beperkt en bovendien bijzonder smakeloos. Daarnaast ontbreekt de mogelijkheid om een complete foto als ansichtkaart te sturen en is je kaart niet in volle scherpte te aanschouwen na voltooiing.

Het idee achter HEMA Foto is prachtig, de uitvoering verdient echter extra aandacht. Het is dientengevolge vervelend om zo'n leuk idee in een oerlelijk jasje te zien. Bevat de nieuwe versie een ietwat schonere vormgeving, mogelijkheid om zelf een afleveradres in te voeren en betaalwijze iDEAL, dan is HEMA Foto pas werkelijk uniek.

HEMA Foto

Download

HEMA Foto 2.0

Beoordelingen about HEMA Foto

Promotie×
Community | HD Fantastic Beasts and Where to Find Them | Geraldine Hakewill