Hello Neighbor

Hello Neighbor voor Android

First-Person Cartoon Horrorspel voor mobiele telefoons

Niet alle horrorverhalen vinden plaats in de schaduw. Deze unieke first-person game combineert spanning en intriges binnen een beslist kleurrijke achtergrond.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • De bedieningselementen zijn heel gemakkelijk om mee te werken.
  • Voor deze game is slechts 29 megabytes vrije geheugenruimte vereist.

TEGEN

  • Veel gebruikers zijn van mening dat de grafische weergave aanzienlijk kan worden verbeterd.
  • Terwijl het aanbieden van cartoonachtige personages
  • deze game is niet geschikt voor kinderen.

Niet alle horrorverhalen vinden plaats in de schaduw. Deze unieke first-person game combineert spanning en intriges binnen een beslist kleurrijke achtergrond.

Een interessante mix van horror en grafisch detail

Hello Neighbor volgt het verhaal van een man die sluipt in het huis van zijn buurman om te ontdekken welke geheimen verborgen zijn in de kelder. Zijn aanwezigheid wordt echter al snel ontdekt. Als hij niet oppast, zal een onbekend lot hem overkomen. De belangrijkste bedoeling is dat de speler detectie voorkomt en tegelijkertijd valstrikken door het hele huis dwarsboomt. Elke ruimte bevat eigen vreemde geheimen en de uitdagingen worden formeler naarmate het spel vordert. De opname van heldere en zelfs cartoonachtige personages draagt ​​bij aan de intrige van dit interessante platform.

Een misleidend horrorspel

Hoewel de grafische afbeeldingen enigszins lijken op die van de Toy Story-franchise, is het feit dat de plot veel donkerder is dan deze aanvankelijk lijkt. Spelers moeten hun verstand vasthouden terwijl ze dieper in deze mysterieuze wereld afdalen. Welke geheimen zijn er te vinden in de kelder en welke verschrikkingen kunnen ze ontketenen?

Meeste downloads Adventure voor android

Hello Neighbor

Download

Hello Neighbor 1.0

Beoordelingen about Hello Neighbor

Promotie×
Devil Seed DVDRIP | Gerard Jordan | Pokemon Movies