Haard

Haard 1.1

Knetterende stookoven op je beeldscherm

VOOR

  • Indrukwekkende simulatie
  • Volledig scherm-modus

TEGEN

  • Alleen volume aanpasbaar

Goed
7

De gratis applicatie Haard (ook wel bekend als 'Fireplace') plaatst een knetterende open haard pal op je desktop. Heb je thuis geen ouderwetse stookoven, dan doen de vonken en kraakgeluiden van deze simulatie je die droevige gedachte vergeten.

De applicatie bestaat enkel en alleen uit een venster met de beelden van de haard. Er zijn geen andere functies en het enige wat je kan veranderen, is het volume van het geknetter. Meer is ook niet nodig, want bij de Haard-app gaat het juist om de fonkelende vlammen en het rustgevende geknisper. De simulatie is indrukwekkend: hoe intens je ook staart of luistert, je zal geen moment dezelfde haard ontwaren.

Met een klik in het venster vergroot je de haard zodat deze het hele scherm inneemt. Gebruik je 2 beeldschermen, dan is de open haard een prachtige kompaan bij het werken aan een document of het kijken van een filmpje.

Computers brengen vaak stress met zich mee. Je zou er misschien niet zo een-twee-drie aan denken, maar een open haard op je bureaublad zorgt voor broodnodige relaxatie!

Beoordelingen about Haard

Promotie×
Descargar | Downloaden APK | Earth 2 (1994)