Graphic.ly

Graphic.ly

Strips kopen en lezen in mooie web-omgeving

VOOR

  • Straks gebruikersmenu
  • Mooie interne lezer
  • Tientallen gratis strips

TEGEN

  • Aanbod klein en gericht op de VS

Goed
7

Graphic.ly is een gratis webapp waarmee je stripboeken aanschaft en leest. Vanuit je browser beheer je je verzameling in een overzichtelijke manager met een uitstekende reader (lezer).

Graphic.ly's mooie gebruikersmenu maakt een indeling tussen jouw verzameling en strips die je (nog) niet bezit. Rechts in beeld vind je enkele aanraders en de meest gekochte verhalen. Via een uitrolmenu filter je op uitgever en tevens beschik je over een zoekbalk. Schaf je een strip aan - of download je één van de gratis comics - dan verschijnt deze links in beeld. Via de knop 'Read' open je de lectuur in een schitterende lezer, waarmee je eenvoudig inzoomt op aparte panelen.

Het concept achter Graphic.ly is veelbelovend en het jasje eromheen evenzeer. De catalogus bevat een boel mooie graphic novels (beeldverhalen) en biedt bovendien tientallen gratis exemplaren. Desalniettemin stelt de inhoud teleur: Graphic.ly presenteert in totaal slechts enkele honderden strips en deze zijn vooral gericht op de Amerikaanse markt. Daarnaast is de software verre van stabiel.

Graphic.ly richt zich met een glimmend programma tot de stripfanaten op het internet. Lees je graag comics, dan is de webapp zeker het proberen waard (net als de desktopversie). We wachten echter op een uitgebreider aanbod met niet-Amerikaanse strips.

Meeste downloads Zoek & Opzoek tools voor web-apps

Meer
Graphic.ly

Naar de site

Graphic.ly

Beoordelingen about Graphic.ly

Promotie×
Antique ASPREY LONDON Silver Enamel Parasol Walking Stick Handle | Private Investigator | Honor Honor 7A, 2GB + 16GB (Dual SIM), Black -34% KSh 11,799 KSh 17,999 (4 Offers from KSh 11,799 ) (71) Buy now