Grand Theft Auto 2

Grand Theft Auto 2

Bij welke straatbende sluit jij je aan?

VOOR

  • Mooie graphics
  • Fijne muziek
  • Tijdloze pret

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Grand Theft Auto is een klassiek actiespel met auto's, bendes en autodief in spe Claude Speed. Net als bij deel 1 (alweer uit 1997) draait het spel om het jatten van auto's (daar begint het mee) en jezelf opwerken tot oppercrimineel. Grand Theft Auto Volume 2 is net als deel 1 gratis te downloaden.

Voor een spel uit 1999 ziet en speelt Grand Theft Auto 2 fantastisch. De game valt op door de eenvoudige maar mooie beelden (deels in 3D) en de aanstekelijke muziek. Na een redelijk uitgebreid introfilmpje sta je op straat; klaar om je eerste rit te regelen. Het bovenaanzicht werkt prima en je ziet al snel poppetjes in diverse kleuren verschijnen. Elke kleur staat voor een bende en jij mag kiezen bij wie je je inlijft.

Aan het begin van het spel krijg je redelijk wat tips opgespeld, alsmede een missie om te trainen (tutorial). Een paarse pijl is constant aanwezig om je de goede weg te tonen, maar op het juiste pad blijven is er eigenlijk niet bij. Al snel steel je een wagen en de raketwerper die je op een straathoek aantreft, ligt daar ook niet voor de lol. Beslissingen in Grand Theft Auto hebben uiteraard invloed op de politie in Anywhere City (een stad met 3 districten) en haal je teveel streken uit dan ben je er gloeiend bij.

Grand Theft Auto Volume 2 is zelfs vandaag de dag nog een plezant spel. De wilde achtervolgingen, vette achtergrondmuziek en het onverantwoordelijke gebruik van wapens vormen een prachtig geheel. Heb je zin in een lekkere dosis GTA-nostalgie, dan raden we Grand Theft Auto van harte aan.

Grand Theft Auto 2

Download

Grand Theft Auto 2

Beoordelingen about Grand Theft Auto 2

Promotie×
Education Is Must - 541 Words | Il ritorno di Mary Poppins (2018) | NMEA2000 Simrad Lowrance BG Garmin NMEA 2000 Buchse Kupplung Schraubverbindung