Google Reader

Google Reader

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Al je favoriete websites op een rijtje

VOOR

  • Organiseer ontelbare sites
  • Uitgebreide hulp

TEGEN

  • Geen notificatie
  • Saai uiterlijk

Goed
7

Deze download is niet langer beschikbaar

Google Reader is een gratis applicatie die je op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen op je favoriete webpagina's. Je hoeft dus niet langer één voor één alle websites af want je hebt alles in een duidelijk overzicht.

Google Reader verzamelt alle RSS feeds (nieuwsfeeds) van de websites waar jij je op 'abonneert' en sorteert ze voor je. In het instellingenmenu geef je zelf aan hoe je alle nieuwtjes gepresenteerd wilt hebben. Zo heb je desgewenst een rij met slechts de 'krantenkoppen' waarin je snel kiest wat je wel interessant vindt en wat niet.

Google Reader lijkt erg op Gmail, dat niet erg bekend staat om zijn mooie uiterlijk. Overigens biedt niet elke website RSS feeds waardoor je alsnog naar bepaalde lievelings-websites bladert. Google Reader is dus vooral handig als je weinig tijd hebt. Je bepaalt ook zelf wanneer je naar Google Reader gaat, want het heeft geen notificatie-optie.

Google Reader struint al je websites af op zoek naar nieuws. Zo ben je in één oogopslag op de hoogte van al je interesses. Dit maakt Google Reader erg handig voor de mensen die niet veel tijd hebben, maar niks willen missen.

Meeste downloads Tijdschriften & Kranten voor web-apps

Meer

Beoordelingen about Google Reader

Promotie×
Gosnell: The Trial of Americas Biggest Serial Killer | 날짜순 | John C. Reilly