Google+

Google+ (Google Plus) 4.6.2

Google+ direct vanaf je iPhone

VOOR

  • Strakke en functionele interface
  • Snelle foto upload
  • Huddle allowGoede integratie met andere Google-dienstens super fast group messaging

TEGEN

  • Bevindt zich nog in bèta

Uitmuntend
8

Google+ (spreek uit Google Plus) is het sociale netwerk van zoekgigant Google. Het doel van de dienst is om al het mooie en interessante van internet eenvoudiger met je vrienden te delen. Dit doe je uiteraard direct vanaf je iPhone. Weet Google+ het voor elkaar te krijgen om Twitter en Facebook van hun troon af te stoten?

Google+ is niet het enige sociale netwerk waar mensen uit kunnen kiezen. Was eerst Hyves enorm, zitten veel Nederlanders tegenwoordig toch ook op Facebook. Google geeft echter expliciet aan dat het niet probeert te concurreren met dit soort netwerken. Toch zijn er wel degelijk gelijkenissen. Zo heb je een nieuwsfeed die jou op de hoogte houdt van het reilen en zeilen van je vrienden. Je hebt echter veel meer controle over wat je ziet en wat je deelt.

In Google+ maak je bepaalde 'kringen' aan, oftewel groepen. Je krijgt al de standaardgroepen Vrienden, Familie, Kennissen en Volgen. Maar wil jij een aparte kring voor je voetbalvrienden of je mede-klootschieters, dan voeg je die eenvoudig toe. Zo bepaal jij ook wie wat krijgt te zien. Dus heb je beschamende foto's van een avondje drinken, dan verberg je die voor moeders en de baas, maar je kroegmaten krijgen die uiteraard pontificaal op hun muur te zien.

Je volgt in Google+ ook mensen die je interesseren. Zij hoeven dus niet je vriend te zijn of je te accepteren. Zij bepalen immers wat ze aan de hele wereld kenbaar maken en wat niet. In dit opzicht lijkt Google+ erg op Twitter. Een hele stoere optie is de 'Hangout'. Hier chat je met wel 10 vrienden tegelijk gebruikmakend van video. Door de volledige integratie met YouTube kijken jullie hetzelfde filmpje terwijl je lekker aan het kletsen bent. Google+ heeft ook nog 'Sparks': hierin zoek je content en mensen met dezelfde interesses.

Google heeft zijn eigen netwerk en gaat (ondanks dat ze het bij Google zelf ontkennen) de strijd aan met Facebook en Twitter. Google+ weet namelijk allerlei coole functies van deze netwerken te combineren in een strak design. Tevens geeft Google+ jou, de gebruiker, veel controle zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. We kunnen met recht zeggen dat Google+ zeer gebruikersvriendelijk is.

Meeste downloads Extensies & Tools voor iphone

Meer
Google+

Download

Google+ (Google Plus) 4.6.2

Beoordelingen about Google+

Promotie×
Episode 7 season 04 episode 07 | dorukhan | 1983 HDTV